עבור לתוכן

הרמקול עושה "פאק" לפני שמיעת שיר

Featured Replies

פורסם

יש לי ATP3 ולעיתים די קרובות, לפני תחילת השיר משהו בסגנון של מאית שניה לפני שהתו הראשון מתחיל לעלות שומעים מעיין "פאק" שכזה בתדר נמוך, מה זה? הרמקולים שלי הולכים לשבוק חיים?!

פורסם

אני חושב שזה קשור למנגנון הכיבוי וההדלקה האוטומטית של המגבר.

תבדוק כמה זמן הרמקולים עומדים ללא שימוש לפני שהם עושים את ה"פאק", אני חושב שהמגבר פשוט נדלק אוטומטית כשמגיע אות ואז אתה שומע את ה"פאק".

פורסם
  • מחבר

יש משהו בדבריך, כלומר באמת כאשר עובר זמן מסויים בו הרמקול לא עבד אני שומע את פאק המוזר הזה, מה אני אמור לעשות כדי שהמגבר לא יכבה כל פעם מעצמו?

פורסם

אני לא חושב שניתן לעשות משהו, אתה יכול לנסות לעיין בחוברת ההוראות או לשלוח אימייל ליצרן אבל לדעתי אי-אפשר לבטל או לשלוט במנגנון הזה, לפחות אני לא נתקלתי ברמקולים שניתן לשלוט על המנגנון האוטומטי הזה.

פורסם

לפעמים זה באשמת השיר... תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שזה לא היה ככה תמיד אלה רק עכשיו זה התחיל (ולא ניפסק...) אז אין סיכוי שזה יחזור למצבון הקודם? והאם זה רק יהיה יותר גרוע? אין שום קשר לשירים שאני שם, יש קשר לווליום ההתחלתי של השיר, ככל שהווליום הוא יותר גבוהה כך הפאק הזה יותר עמוק כבד ורועש.

פורסם

יש מצב שאתה מחבר את הרמקולים למקור אחר (ווקמן, דיסקמן, מינידיסק, קומפקטדיסק, נגן MP3 וכו') ורואה אם התופעה חוזרת על עצמה כדי לשלול בעיה בכ.הקול?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהרעש הזה הוא די אקראי, כלומר זה לרוב קורה לאחרחוסר שימוש של לפחות שעה, אני מאמין שיהיה לי קשה מאד לבדוק את זה, אבל אני אנסה ואומר לך מה קורה, בנתיים אם למישהו יש רעיון אחר לפיתרון אני אשמח.

פורסם

הבעיה היא שהרעש הזה הוא די אקראי, כלומר זה לרוב קורה לאחרחוסר שימוש של לפחות שעה, אני מאמין שיהיה לי קשה מאד לבדוק את זה, אבל אני אנסה ואומר לך מה קורה, בנתיים אם למישהו יש רעיון אחר לפיתרון אני אשמח.

אני חייב להודות שגם לי יש ATP3 וגם אני שם לב לתופעה המשונה הזאת מדי פעם, לא מפריע לי במיוחד, שכן אחרי השיר הראשון זה נפסק.

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך להירגע עכשיו?! :-\

BTW הרמקול עושה לי לפעמים במהלך שיר פאקים קטנים כאלו, אבל אני חושב שזה בגלל השיר... אני לא ממש בטוח בכך אבל בכך זאת זה לפעמים מטריף לי את הדעת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים