פורסם 2005 ביוני 2420 שנים יש לי כרטיס מסך GeForce MX 400 64 MB זה AGP x4 נכון? ויש לי לוח אם VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X שאמור לתמוך בזה ונראה לי זה גם מאז ולתמיד תמך, אבל קיום יש לי בעיות רבות משחקי של 3D לא פועלים אצלי פשוט ויש קפיצות נוראיות והאטות רבות גם בסרטים ובשולחן העבודה בכללי להפתעתי רשום שמקסימום שנתמך אצלי זה AGP 2 ולא 4 וגם שהכרטיס פועל על 2 בביוס דווקא רשום שהתמיכה ב X4 IS ENABLED מישהו מוכן להסביר לי אולי? תודה
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כןלמחשב שלך יהיה עדיף להתקין את גרסת ה-Retro של הדרייברים הנ"לאגב, זה הצ'יפסט -VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר כןלמחשב שלך יהיה עדיף להתקין את גרסת ה-Retro של הדרייברים הנ"לאגב, זה הצ'יפסט -אמממ, אולי אתה יכול לשלוח אותי אפילו קצת יותר בכיווןRetro? ....איפה בידיוק?הורדתי פעם, זה לא עזר, מחקתי, חשבתי אני צריך לעשות FLASH אבל נראה לי יש לי את האחרון של הלוח אם שלי
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר ההורדה נמצאת כאןתודה אני ינסה, שוביש שם בהתקנה כול מיני אפשריות מה לבחור? במה זה יעזור לי בכלל? מה זה עושה?לא נראה לי שזו הבעיה גם ככה : \
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.