פורסם 2005 ביוני 2420 שנים דודים שלי צילמו סרט במצלמת DV (של סוני, מתחברת דרך ה-FireWire) ואני צריך להעביר את הסרט הזה למחשב.אני צריך המלצה לתוכנה טובה וקלה ואיכותית להעביר את הסרט מהמצלמה למחשב.אני צריך שתאמרו לי באילו הגדרות להגדיר את התוכנה וכד'..- המלצה לתוכנה, אשמח מניסיון אישי שיש למישהו עם זה.- כמה זמן זה צריך לקחת? הסרט הוא 40 דק' בלבד.אציין כי אח"כ אני אצרוב את הסרט על DVD כך שאפשר לא לחסוך במקום אבל מומלץ לשמור עד 1.5 ג'יגה לסרט הזה.תודה על העזרה, אם יש שאלות אשמח לענות.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אמממ אז ככה אני משתמש היום ב Pinnacle Studio להעביר סרטים ממצלמת הווידאו שלי שבמקרה גם של סוני...אממ אז ככה אם אתה רוצה להשתמש בPinnacle Studio 9.0כנס ל Capture שם לSetting למטה בצד ימיןתבחר במצלמה שלך בכרטיסיית ה Capture Sourceאחר"כ לחץ okיופיע לך תצוגת המצלמה שלך תעביר א המצלמה למצב ניגון הסרט ותעביר אחורה לתחילת הסרט הרצויעכשיו בצד ימין למטה יש כפתור ירוק Start Captureאל תלחץ עליו עדיין תוודא שמעליו ברשימת אפשרויות הקידוד זה נמצא על mpegלאחר מכן לחץ על הכפתור הירוק Start Captureלאחר מכן זה יתחיל לנגן את הסרט וכן להקליט אותו ביינתים בזמן הסרט אתה יכול ללכת ולטייל מצידילאחר מכן לקראת סוף הסרט תבוא ליד המחשב כשהוא יסתייים זה יסיים אוטומטי זה תלוי בכל מיני דברים מקסימום איפה שהיה הכפתור הירוק לחץ על הכפתור האדום זה יסיים להקליטאחר"כ תועבר למצב העריכה בו תצטרך פשוט לסדר את המיני סרטונים (תלוי לפי בפעמים בהם עצרתם את ההקלטה בזמן הצילום ועברתם במקום אחר)אתה צריך פשוט לסדר אותם בסדר שנתנה התוכנה אתה תבין כשתראהואז תעבור לשלב ה3 והנה לך סרט
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אני ממליץ בחום על הPREMIERE של ADOBE.אם תצטרך עזרה, אני אוכל להדריך אותך...
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים ממליץ על פרימייר ללכידה .. זה הרבה יותר פשוט מפינקל סטודיו בפרימייר פשוט תלחץ F5 ותתחיל לעשות Capture למה שאתה רוצה ..
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אחרי שסיימתי להעביר אותו למחשב יש אפשרות לצרוב אותו בנרו?ניסיתי ולא ממש הולך...אם אתם משתמשים בתוכנות אחרות אשמח לדעת.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים גם אני ממליץ לעבוד עם פרמייר. אתה צריך להוריד את החומר דרך כרטיס FireWire. כשאתה מתחיל פרויקט חדש אתה צריך לבחור ב PAL DV Standart 48.....אלו ההגדרות בהן אתה צריך להשתמש.ללא דחיסה חומר באיכות שצינתי יתן לך 10GB על כל שעה של חומר גלם.את הדחיסה אתה אמור לעשות כאשר אתה עושה אקספורט לDVD.הנה לינק למאמר קטן שמישהו כתב והסביר את עיקרון הפעולה של הפרמייר. עמוד 27 במדריך מסביר איך אתה עושה את האקספורטhttp://www.cut2cut.co.il/guide.pdfהוא מכין לך קובץ בגודל של עד די.וי.די (4.7GB), אם תעשה סימנים- MERKERS ("*" ב-Num pad) כל סימן יהיה התחלה של פרק חדש.עכשיו אני ממליץ לך דווקא לצרוב עם Adobe Encore DVD. אתה יכול ליצור לך שם ממש DVD כמו שאתה קונה כולל פרקים ומוזיקת רקע לקבוע לאן יגיע ה- DVD שלך בסוף כל קטע. מאוד מומלץ.בכל מקרה אם אתה צריך עוד עזרה אתה מוזמן לפנותשבת שלוםעמיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.