עבור לתוכן

AMG1088 vs A-Top X-Blade+OCZ MS 450W

Featured Replies

פורסם

המחיר של שניהם שווה ואני מתלבט אם להשקיע יותר במארז או בספק

אני יודע שהAMG נחשב הרבה יותר אבל אני לא יודע בדיוק למה ועד כמה הספק שלו חזק...

תעשו לי פה איזה השוואה בין 2 האפשרויות בבקשה

עריכה : ראיתי עכשיו גם את הAMG1080... איך הוא נכנס בהשוואה ?

תודה

פורסם

ה OCZ ModStream 450W הוא ספק יותר חזק מה Antec TruePower 2.0 480W שבא עם ה 1088

אבל המארז של ה 1088 הרבה יותר איכותי מה X-Blade

פורסם
  • מחבר

ה OCZ ModStream 450W הוא ספק יותר חזק מה Antec TruePower 2.0 480W שבא עם ה 1088

אבל המארז של ה 1088 הרבה יותר איכותי מה X-Blade

את זה אני יודע... בגלל זה אני שואל על מה כדאי ללכת

אני רוצה ספק שיחזיק את כרטיסי הדור הבא (G70\R520)

בינתיים אני מתכוון ללכת על 6600GT שיחזיק מעמד בקלות אפילו שנתיים אבל עם כוונה לשדרג כרטיס מסך כשיהיה לי כסף... נגיד שנה ככה

פורסם

יחזיק אותם כמו גדול.... ה ANTEC אחלה מארז ה 1080 לפחות.... עובד אצלי כבר הרבה זמן ולא עשה שום בעיות קריר ויש בו הרבה מקום לכל מה שרק תרצה...

המפרט שלי רשום מטה, עם ה 6800 GT לא מדגד את הספק אפילו ויש לי 430 WATT של HEC אז בטח ובטח שה 480 של ANTEX יחזיק מעמד...

אגב אם ממש מעניין אותך תכלס כמה חשמל זה צורך אז ככה - המחשב שלי בזמן משחקים (כשברקע עובד אימיול וכל מהשצריך נורטון וכאלה...)

מגיע ל 80% ניצולת של האל פסק כאשר האל פסק הינו 360 וואט. 80% מזה זה 288 ואט במאמץ כל המחשב שזה 2 הרדיסקים 2 צורבים, ומסך 19" שגם מחובר לאות האל פסק... ככה שספק של 480 ואט יחזיק לך בכיף את המערכת שלך גם עם 7800 שתשים שם :) שאגב אמור לצרוך חשמל בערך כמו ה 6800....

זאת דעתי מהניסיון שיש לי בנושא

פורסם

אכן, מסמתן שכרטיסי הדור הבא שיעברו להתהליכי מזעור קטנים יותר (110nm ב-G70 לעומת 130nm ב-NV4X)

ויצרכו+\- את אותה כמות הספק החשמל

מסקירה ראשונית של Anandtech ניתן לראות שהדבר נכון

7648.png

7647.png

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2451&p=20

*ההספק החשמלי הוא עבור מערכת מחשב שלמה שכוללת לוח עם nForce 4 SLI ומעבד Athlon FX55 זכרון בנפח 512*2 ו-HDD אחד.

ובכלל צריך לקחת את ה-G70 בפרופוצייה, ההמלצה היא 350W איכותי לכרטיס בודד ו-500W איכותי למערך SLI.

פורסם
  • מחבר

אז עדיין השאלה עומדת...

ספק חזק יותר (OCZ) + מארז (תגידו מה אתם חושבים עליו)

או מארז 1088AMG

פורסם

אני אתן לך הצעה

אתה יכול ללכת על זה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371

או את זה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=10118

שניהם מה שאני מבין אותו דבר, לי יש את הראשון כבר קרוב לחצי שנה, עד עכשיו לא ראיתי מארז עם יכולות קירור כל כך טובות(וראיתי המון מארזים), הוא אולי לא הכי שקט בעולם, אבל גם לא רועש וסביל בהחלט, בתוספת של מאורר 120ממ חזק מקדימה ומאורר 80ממ בינוני בצד המארז הזה מגיע לביצועי קירור חזקים מאוד!

לפני שהיה לי אותו עבדתי במארז שהיה פתוח מכל הצדדים וזה היה בחורף, הטמפרטורות לא ירדו מ45מעלות ובמאמץ היו 52, לאחר התקנת המארז הטמפרטורה ירדה ל39 במנוחה ו43 במאמץ מלא!

ולא שיניתי שום דבר, רק את המארז, לא הורדתי את הסינק מהלוח או מרחתי משחה טרמית חדשה, בקיצור, אחלה מארז, אם אתה אוהב את העיצוב שלו, עוד יותר טוב...

לזה תוסיף את הOCZ 450 MS שגם בו היה לי ניסיון(במקרה אתמול) אחלה ספק ואחלה מתחים יש לו, מעולה גם באוברקלוק, מומלץ ביותר והוא מאוד שקט ויפה גם כן.

גם עם הXBLADE היה לי ניסיון, המארז מאוד יפה, מעט מצועצע לדעתי אבל עדיין יפה, נע להתחשב שיש לך מקום ל2 מאוררי 80ממ מאחורה ובא לך עם המארז מאורר 120ממ מקדימה עם לדים כחולים(מאורר נחמד, לא חזק במיוחד).

פורסם

חחחחחח

אתה משווה מארז סוג ז' ל-Antec 1088AMG.

עריכה: אתה יכול לקחת מארז Antec 1000AMG+OCZ 450W

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן OC אז עדיף הAMG נכון ? למרות שלדעתי הוא פחות יפה מהX-BLADE

עם כמה מאווררים הוא מגיע הAMG ?

פורסם

ה AMG מגיע עם אחד

וזה לא מארז סוג ז'

הוא בסדר גמור, למעשה A-Top הם בסדר גמור ולא מארזים ג'נריים

הוא לא מגיע לאיכות של ה Antec זה נכון

אבל להגיד שהם מארז סוג ז' זה חוסר ידע במקרה הטוב

פורסם
  • מחבר

חחחחחח

אתה משווה מארז סוג ז' ל-Antec 1088AMG.

עריכה: אתה יכול לקחת מארז Antec 1000AMG+OCZ 450W

למה מארז סוג ד' ?

הAMG עולה 565 והספק עוד 560... זה כבר עובר את התקציב

אין חלון ב1088AMG :\

אז מה כדאי לקחת ???

יש לי עד 950 ככה למאז + ספק... אפשר יותר אבל עדיף שלא אלה אם כן זה ממש מצדיק את התוספת

חחח כרגע יש לי מארז של אייבורי... נראה לי חממה, יש לי בו P4 2GHZ על 70 מעלות בIDLE חחח והדלת בצד פתוחה ויש מאוורר 1500MM בתקרה חחחח ומזגן

פורסם

ה AMG מגיע עם אחד

וזה לא מארז סוג ז'

הוא בסדר גמור, למעשה A-Top הם בסדר גמור ולא מארזים ג'נריים

הוא לא מגיע לאיכות של ה Antec זה נכון

אבל להגיד שהם מארז סוג ז' זה חוסר ידע במקרה הטוב

יחסית לאנטקים הוא בהחלט סוג ז', אנטק זה רמה אחרת

כמו מיצובישי ופרארי כמו הרייטינג של הערוץ המקומי והריייטינג של דודו טופז כמו אופניים ואופנוע מרוץ, אנטק זה רמה אחרת.

פורסם
  • מחבר

יחסית לאנטקים הוא בהחלט סוג ז', אנטק זה רמה אחרת

כמו מיצובישי ופרארי כמו הרייטינג של הערוץ המקומי והריייטינג של דודו טופז כמו אופניים ואופנוע מרוץ, אנטק זה רמה אחרת.

חחח אל תגזים

אבל איך המארז X-BLADE ? שווה עם הOCZ או שעדיף את ה1088AMG

ומה אתם אומרים על ה1080AMG ביחס לשתי האפשרויות

פורסם

טוב, המארז איננו סוג ז', אולי אין לו שום דבר כמעט שהוא SCREWLESS והוא עשוי מחומרים מעט פחות טובים ואולי נראה פחות איכותי, אבל על האיורור שלו אין ויכוח, הוא מארז מאורר מאוד וממש ממש יעיל מבחינת קירור, וכן, גם ראיתי את הAMG1080, אחלה מארז והכל, אבל עדיין הקירור של שלי יותר טוב, למה?, הוא קטן יותר, שני מאוררי 120ממ חזקים על שטח קטן של איורור נותנים זרימת אוויר בכל המארז והרבה יותר טובה הBLOWHOLE לתוך המעבד מביא אוויר קר מבחוץ ישירות לתוך המאורר של המעבד בלי שום דבר באמצע ולכן זה יותר טוב למעבד אפילו מאשר שהמארז פתוח...

למארז גם לא חסר יופי כפי שאפשר לראות והוא בכלל לא סוג ז'!

לפותח התארד, למקרה שהמארז לא מצא חן בעיניך, תסתכל כאן ואז אולי תשנה את החלטתך :

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200502282348537920&user=guymich123

פורסם
  • מחבר

חחח צילומים בשם "blat"

יש פה ויכוח ואני לא יכול להחליט מה לקחת... מחר אני נוסע לפנדס לשאול שאלות ולראות מוצרים...

תמשיכו את הוויכוח ככה יש יותר טענות :P

בינתיים לפי מה שראיתי הAMG מקרר יותר טוב ממארז רגיל בהרבה

ראיתי השוואה בינו לבין silverstone sst-tj04 עם P4E 3GHZ בLOAD, המעבד בSST היה על 75 מעלות ! וב1088AMG הוא היה על 63 ! והמערכת ב50 בSST וב40 בAMG !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים