פורסם 2005 ביוני 2320 שנים כשאני שם סרט DVD הסאבוופר פועל מצויין אבל שאני שם מוזיקה או סרט מהמחשב הוא לא עושה כלום...אמרו לו שאני צריך לשנות משהו ברסיבר או באיזה כתפור מאחורי הסאבוופר אבל אני לא יודע מה.תעזרו לי בבקשה.תודה.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר הכרטיס קול על הלוח אם - ASUS p4P800 deluxe כתוב: Ai Audio 6-channel digital audioוהרמקולים - JBL SCS139 5 רמקולים וסאב...אני כל הזמן שומע אצל חברים שהם שמים מהמחשב אל המערכת את הסאב פועל סבבה גם עם מוזיקהתודה שאתה מנסה לעזור אחי.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר זה לא זה אחי כי יש לי סאבוופר קטן עם הרמקולים של המחשב והוא פועל עם הסרטים
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים באיזו דרך מחוברים הרמקולים שלך לכרטיס קול?אם זה אנלוגית משמע 3 חוטים אז תבדוק שהחוט של הסאב מחובר טוב.אם זה דרך ריסיבר או שהסאב הוא הריסבר בעצמו תבדוק בהגדרות של הכרטיס שהוא מייצר ערוץ lfe והבעייה תפתרבהצלחה!
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר הוא מחובר עם מפצל כזה שנכנס לכרטיס קול ואליו נכנסים שתי חוטים אחד אדום אחד שחורוהם מחוברים לריסיבר מאחורה כתוב : VCR 1 IN אאיך אני בודק אם הוא מייצר lfe ?? תודה על העזרה אחי.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים תפרט יותר כי אני לא מבין איך זה בדיוק מתחברמהסאב יוצא רק קבל אחד השאלה היא האם הוא מחובר לריסיבר ואז למחשבאו שהוא מחובר ישירות לכרטיס קול.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר הסאב מחובר לרסיבר והכרטיס קול לרסיבר אני אפילו יצלם הכל עוד מעט ויעלה
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים בכמה חוטים מחובר הריסיבר לכרטיס קול?1 או 3?אם יש רק שניים אז הוא עובד רק על הרמקולים ואין לו ערוץ של סאב משלו.זאת למיטב ידיעתיערוץ מספר 1 - רמקולים קדמייםערוץ מספר 2 - רמקולים אחורייםערוץ מספר 3 - סאבזה בחיבור האנלוגיאם יש לך חיבור אחד קוקסיאלי או אופטי זה אמור לעבוד בלי בעייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.