עבור לתוכן

מעונין באוזניות למחשב, תקציב פתוח אך מוגבל- בבקשה תעזרו.

Featured Replies

פורסם

שלום ידידי, אני יסכם את הדברים ,

ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים.

רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן.

לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף.

ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..)

בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות, אז אני מאוד ישמח להשקיע מאה.

אם תגידו לי, שבפחות מ350ש"ח זה לא אוזניות רצניות, ששווה להשקיע עוד קצת (350ש"ח) ולקבל משהו שכבר אני יוכל להנות (ושכנעו אותי שיש סיבה טובה להשקיע מעל 300), אז אני ישקיע עוד.

הכוונה שלי שתתנו לי משהו תקציבי, מקסימום ביצועים במינימום מחיר, אני מצפה שיהיה 5.1 באוזניות, זה נראה לי חשוב, אם אתם מתעקשים על תקציב מדיוק אז 100-300, אבל כמו שאמרתי למעלה.

אל תתביישו, תרשמו לי הרבה שמות של דגמים שאוכל להתלבט, אם תוכלו לרשום לי הבדלים בין הדגמים וכאלה זה יהיה מצויין.

שאלות:

1.האם אוזניות כאלה אפשר לחבר גם לMP3 או שלMP3 צריך לקנות אחרות (סתם מעניין אותי, אל תציעו לי דברים עם איכות פחות טובה, אבל שיש להן יתרון שהם גם למכשירים ניידים).

2. יש לי מערכת 2.1 פשוטה של Genius, עכשיו שאני משתמש באוזניות, אני מחבר אותן לסאב - וופר הקטן של המערכת, המערכת היא 2.1 ונגיד יהיה לי אוזניות 5.1, האם כדאי בגלל זה לחבר את האוזניות ישר למחשב? לא לחיבור לאוזניות שיש על המגבר? זה משנה? תודה מראש..

תודה רבה מראש, תזכרו, אני לא רוצה סתם להוציא הרבה, תתנו לי משהו שהייתם בוחרים לעצמכם משהו טוב, (הHD 202 נראים לי מצויינים במחיר טוב, מה אתם אומרים?)

שוב תודה, נמרוד.

פורסם

http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Wireless,+Surround.html

יש לך פה WIRELESS וSURROUND, האלחוטי וסראונד ביחד זה מחוץ לתקציב שלך, אז תסתכל אז אוזניות סראונד.

ושים לב - יש אוזניות שנמכרות לבד, אבל הן בעצם אוזניות אלחוטיות שמתאימות למשדר מסויים (אם למישהו יש משדר והאוזניות התקלקלוף הוא יכול לקנות רק אוזניות, למשל)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל אתה יכול לרשום לי שם דגם ספציפי (דגם + חברה שאני יוכל לתת לאבא ולהגיד לו לקנות).

אממ, אולי עוד תגובות? זה לא נראה לי בקשה מסובכת.

פורסם
  • מחבר

UP צ'י

עונת מעבר....

סתם, רציני זה מאוד חשוב לי אני חייב לקנות בבקשה תעזרו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים