פורסם 2005 ביוני 2320 שנים זה נכון שכדי להתקבל לסיירת הזאת אני חייב פרופיל 97? או שאני יכול להתקבל גם עפ פרופיל 82?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים על מה הורידו לך? הפרופיל מתאים לשם בעיקרון אבל אולי יש סעיף ספציפי שלא מתאים להם
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר על מה הורידו לך? הפרופיל מתאים לשם בעיקרון אבל אולי יש סעיף ספציפי שלא מתאים להםהיתה לי אסטמה תינוקות או איך שקוראים לחרא הזה.. מתי שהייתי בן אממ שנה בערך
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מוזר שהורידו לך על דבר כזה, גם לי הייתה אסטמה בגיל צעיר ויש לי 97 עם סעיף...
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר מוזר שהורידו לך על דבר כזה, גם לי הייתה אסטמה בגיל צעיר ויש לי 97 עם סעיף...חחח רציני? הצוו שלי הוא בכלל עוד כמה שבועות.. אבל כולם העולם ואחותו אמרו לי שמורידם ת'פרופיל ל82 מאסטמה בגלל צלקת שזה משאיר בריאות או משו כזה
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים עושים בדיקה כזו של קיבולת ריאות לפני ואחראי מאמץ, אם זה יוצא בסדר אז אין שום בעיה...
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר עושים בדיקה כזו של קיבולת ריאות לפני ואחראי מאמץ, אם זה יוצא בסדר אז אין שום בעיה...וואלה?? איפה ומתי? בבדיקות הגופניות שעושים בלישכה?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים צלקת?לפי מה שאני יודע אסטמה זה סגירה של דרכי הנשימה ולא נגרמת מחתך או משהו כזה... לא ככה?יש רופא בפורום :s05:
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר צלקת?לפי מה שאני יודע אסטמה זה סגירה של דרכי הנשימה ולא נגרמת מחתך או משהו כזה... לא ככה?יש רופא בפורום :s05:עד כמה שאני הבנתי... הצלקת נרגמת כתוצאה מהאסטמה.. וזמן התה.. לך קראו לזימון נוסף בגלל האסטמה?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים וואלה?? איפה ומתי? בבדיקות הגופניות שעושים בלישכה?עשיתי את הבדיקות מאמץ...אתה עולה על הליכון רץ 6 דקות וגם צריך לנשוף לתוך צינור(מוזר ביותר)..והכל יצא תקין ואני עם פרופיל 72..
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים גם אני עשיתי את זה, זה כיף.ב2 דקות הפסקה אחרי הריצה ועד שאתה נושם רצתי למטה לקנות פחית קולה וחזרתי בזמןאין לי בכלל אסטמה וגם לא היתה לי, אבל כביכול היה לי התקף בודד מתישהו בילדות שבגללו עשיתי שבוע אנלציה (בלי להבין איך זה אמור לגרום לי להרגיש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.