פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אני רוצה להתחיל ללוד לעשות אנימציה,איזה תוכנה לפי דעתכם הכי מקצועית והכי טובה?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אם מדובר על אנימציה ב 3D יש לך מגוון רחב של תוכנותMaya, 3D studio max, XSI, Blender וכו.אני אישית עובד כרגע עם 3D מקס.תוכנה חביבה, נוחה לעבודה.בהתחלה זה קצת נראה מסובך עד שקולטים את העיניינים ואז ממשיכים לזרום עם הקצב.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים Flash זו תוכנה לאנימציה דו מימדית המותאמת ליישומי web.כאשר מדובר ב 3d אז זה ממש כמו סרטים שאתה רואה בקולנוע ( רובוטים למשל ).
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אין הרבה ויכוח על זה שעבור אנימציית 3D, התוכנה הכי טובה היא Maya (ואני מדבר בתור אחד שעובד עם 3D Studio כבר קרוב ל- 10 שנים).כמו כל תוכנה מקצועית יש הבדל בין ללמוד תוכנה וללמוד את המקצוע (אנימציה)אם אתה רוצה להתעסק עם אנימציות של לוגואים ודברים כאלה, לא הייתי ממליץ על התוכנות הכבדות (3dS Max, Maya, XSI) אלא על משהו יותר פשוט (אולי Cinema 4D או LightScape)
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים אין הרבה ויכוח על זה שעבור אנימציית 3D, התוכנה הכי טובה היא Maya (ואני מדבר בתור אחד שעובד עם 3D Studio כבר קרוב ל- 10 שנים).כמו כל תוכנה מקצועית יש הבדל בין ללמוד תוכנה וללמוד את המקצוע (אנימציה)אם אתה רוצה להתעסק עם אנימציות של לוגואים ודברים כאלה, לא הייתי ממליץ על התוכנות הכבדות (3dS Max, Maya, XSI) אלא על משהו יותר פשוט (אולי Cinema 4D או LightScape)ממש לא נכון .. כול מה שכתבתMAYA לא הכי טובה באנימציה אלה, אחת הטובותואין קשר בין עלשות לואגואים ובין לבחור ב XSI לשם כך במקום MAYA ..XSI ו MAYA די דומות ביכולתן ביחוד באנימציה וברינדור עם אותו מנוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.