פורסם 2005 ביוני 2420 שנים השיר היחיד שאני מכיר שלהם זה NEVER AGAIN.. יש לי את הקליפ שלו. אולי אני מכ יר עוד ואני לא יודע שזה שלהם
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים תודה על ההערה תיקנתי בכל אופן תאמין לי שיותר שווה לחפש דברים של אמן ספציפי פשוט בגלל הסיבה שזה יוצא באוספים הרוב ולא באוסף של אלבום ספציפי לאמן בעיקר סינגלים אתה אתה מוזמן לחפש את האלבומים הנ"ל בעיקר באתרים כמו AMAZON תראה מה הדיסקוגרפיה TRANCE VOICEs TRANCE DIVas4 strings - believe4 strings - turn it around TRANCE THE VOCAL SESSIONSSYSTEM F -OUT OF THE BLUE atb mix vol 4 future trance vol 29va-jurgen_vries_trance_revolutiontrance visions 2dance decmber 2004future dance hitsכמובן יש עוד אבל נראה לי שזה יספיק בינתיים
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר הSHIVERS הזה בלי להעליב זה הדבר הכי לא דומה לטראק ששמעתי..........זה בכלל מוזיקה קלאסית....... בתאכלס אני שומע סיסטם F אבל יש לי רק 2 שירים שלו ואני לא מוצא עוד (לא נפרט מאיפה.....) אם אפשר איזה שמות של טרנסים של אקסל ,DNA ,יעל וכאלה רק לא טייסטו.......אני מחפש את הטרנסים הכי שווים כדי שאני יוכל להשמיע במסיבה קרובה שאני מתכנן ........10X
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לא מוריד שירים(לפחות לא בבודדים)ואם אתה לא מודע לזה (כך זה נראה בהודעות שלך) דיבורים על ווארז אסורים בפורום, אז בבקשה.אני יכול להמליץ על 2 אלבומים של E-TYPE:Loud Pipes Save Lives(אלבום "חדש" מ2004-מאוד אוהב אותו...)last man standing(אלבום יותר ישן אבל יורוטאנס קלאסי....ממש טוב!)שבוע טוב!איתן
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים הSHIVERS הזה בלי להעליב זה הדבר הכי לא דומה לטראק ששמעתי..........זה בכלל מוזיקה קלאסית....... בתאכלס אני שומע סיסטם F אבל יש לי רק 2 שירים שלו ואני לא מוצא עוד (לא נפרט מאיפה.....) אם אפשר איזה שמות של טרנסים של אקסל ,DNA ,יעל וכאלה רק לא טייסטו.......אני מחפש את הטרנסים הכי שווים כדי שאני יוכל להשמיע במסיבה קרובה שאני מתכנן ........10X זה יותר ווקאל טראנס ודרך אגב הבחור שעשה את שיוורס אתה מכיר אותו בשם ארמין ואן ביורן הוא ופרי קורסטן הם SYSTEM F לאלבום של סיסטם F קוראים OUT OUT OF THE BLUE אם אתה רוצה טראקים פחות מלודים יותר האוסים אז חפש הרכבים כמו BLANK AND JONES RANK 1 ויש דווקא סדרה של אלבומים בשם TUNNEL TRANCE FORCE עם שירים בסגנון שאתה מחפש ויש יאלבומים שמיועדים לניגון בארועים כמו Technics DJ Set Vol.4 וגם LIVE SETS של כל מיני אמנים כמו DJ SHOG RANK 1 CJ STONE ATB PVD DT ועוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.