עבור לתוכן

זה רק אני ששומע פה בפורום שירים של Milk.inc ?

Featured Replies

פורסם

השיר היחיד שאני מכיר שלהם זה NEVER AGAIN.. יש לי את הקליפ שלו. אולי אני מכ יר עוד ואני לא יודע שזה שלהם

פורסם

תודה על ההערה תיקנתי

בכל אופן תאמין לי שיותר שווה לחפש דברים של אמן ספציפי פשוט בגלל הסיבה שזה יוצא באוספים הרוב ולא באוסף של אלבום ספציפי לאמן בעיקר סינגלים

אתה אתה מוזמן לחפש את האלבומים הנ"ל בעיקר באתרים כמו AMAZON תראה מה הדיסקוגרפיה

TRANCE VOICEs

TRANCE DIVas

4 strings - believe

4 strings - turn it around

TRANCE THE VOCAL SESSIONS

SYSTEM F -OUT OF THE BLUE

atb mix vol 4

future trance vol 29

va-jurgen_vries_trance_revolution

trance visions 2

dance decmber 2004

future dance hits

כמובן יש עוד אבל נראה לי שזה יספיק בינתיים

פורסם

מישהו פה מכיר את השיר של Milk Inc whisper ???

פורסם

מה איתו ?

פורסם

שיר טוב

פורסם

כן כן אנחנו מכירים את זה ועוד 1000...

פורסם
  • מחבר

הSHIVERS הזה בלי להעליב זה הדבר הכי לא דומה לטראק ששמעתי..........זה בכלל מוזיקה קלאסית.......

בתאכלס אני שומע סיסטם F אבל יש לי רק 2 שירים שלו ואני לא מוצא עוד (לא נפרט מאיפה.....) אם אפשר איזה שמות של טרנסים של אקסל ,DNA ,יעל וכאלה רק לא טייסטו.......אני מחפש את הטרנסים הכי שווים כדי שאני יוכל להשמיע במסיבה קרובה שאני מתכנן ........10X ;)

פורסם

DNA-SHUSHU THE FOX

משהו חזק וטוב...

פורסם

לא מוריד שירים

(לפחות לא בבודדים)

ואם אתה לא מודע לזה (כך זה נראה בהודעות שלך) דיבורים על ווארז אסורים בפורום, אז בבקשה.

אני יכול להמליץ על 2 אלבומים של E-TYPE:

Loud Pipes Save Lives(אלבום "חדש" מ2004-מאוד אוהב אותו...)

last man standing(אלבום יותר ישן אבל יורוטאנס קלאסי....ממש טוב!)

שבוע טוב!

איתן

פורסם

הSHIVERS הזה בלי להעליב זה הדבר הכי לא דומה לטראק ששמעתי..........זה בכלל מוזיקה קלאסית.......

בתאכלס אני שומע סיסטם F אבל יש לי רק 2 שירים שלו ואני לא מוצא עוד (לא נפרט מאיפה.....) אם אפשר איזה שמות של טרנסים של אקסל ,DNA ,יעל וכאלה רק לא טייסטו.......אני מחפש את הטרנסים הכי שווים כדי שאני יוכל להשמיע במסיבה קרובה שאני מתכנן ........10X ;)

זה יותר ווקאל טראנס ודרך אגב הבחור שעשה את שיוורס אתה מכיר אותו בשם ארמין ואן ביורן הוא ופרי קורסטן הם SYSTEM F לאלבום של סיסטם F קוראים OUT OUT OF THE BLUE אם אתה רוצה טראקים פחות מלודים יותר האוסים אז חפש הרכבים כמו BLANK AND JONES

RANK 1

ויש דווקא סדרה של אלבומים בשם TUNNEL TRANCE FORCE עם שירים בסגנון שאתה מחפש ויש יאלבומים שמיועדים לניגון בארועים כמו

Technics DJ Set Vol.4

וגם LIVE SETS של כל מיני אמנים כמו DJ SHOG RANK 1 CJ STONE ATB PVD DT ועוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים