עבור לתוכן

זה רק אני ששומע פה בפורום שירים של Milk.inc ?

Featured Replies

פורסם

חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום)

Livin A Lie_New

The sun always shines on tv

Time

in my eyes

אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D

פורסם
פורסם

גם אני שומע לפעמים

לפני שנה שמעתי אותם המון

יש להם אחלה האוסים :)

בעיקרון כל השירים שלהם טובים, אבל הכי חלשים לדעתי זה inside of me, la vache ו-losing love, השאר בסט :xyxthumbs:

יש לך פה מגוון שירים שלהם לשמיעה בפלאש-תלחץ על משהו, תחכה שיטען ואז תשים את העכבר על התמונה בצד ימין

http://users.pandora.be/Dj2Be/civa/muziek.swf

פורסם

יש להם אחלה קטעים.....אם אתה בקטע תקשיב גם לe-type הם EUROTRANCE

ממליץ על:forever_more,rain,

איתן

פורסם
  • מחבר

התחלתי גם לשמוע את System F וAURA שמעו הייתי חי בעולם שאין בו אנשים שעושים טרנסים יותר טובים מDJ יעל אינפקטד ,טייסטו וסקאזי עכשיו אני רואה שיש שירים שהם לפי דעתי לוקחים את אינפקטד בכיס הקטן ,AURA במיוחד...........ד"א תודה על הלינק לאתר של המילק.........שמעתי עוד שירים שאני אוהב........יש לכם להציע עוד טרנסים בסגנון של סיסטם F וAURA? ;)

פורסם

יש להם אחלה קטעים.....אם אתה בקטע תקשיב גם לe-type הם EUROTRANCE

ממליץ על:forever_more,rain,

איתן

ל-e type יש עוד קטעים טובים כמו life, angles crying, the predator, far up in the air

פורסם

תאמינו או לא אני גם שומע אותם...

(אבל זה לא מרצוני, שכנים שלי *AKA מתן* מפעילים את זה כל היום בפול וויליום אז אין לי ממש ברירה...)

ד"א לפותח הת'רד, זה שירים ישנים, יש עוד מלא חדשים...

פורסם

מיליפני חודשיים זה כבר לא רק אתה.. :xyxthumbs:

פורסם

אני כמובן לא ממש יכול להמליץ על שירים, משום שאני אוהב את כולם!

הייתי רוצה להמליץ לך, אבל אני לא יכול :P

יכול להיות גם שאני טס להופעה שלהם החופש הזה בבלגיה :)

תאמינו או לא אני גם שומע אותם...

(אבל זה לא מרצוני, שכנים שלי *AKA מתן* מפעילים את זה כל היום בפול וויליום אז אין לי ממש ברירה...)

עכשיו עם הבוקסות החדשות שאני מתכוון לקנות אתה תשמע את זה גם אם תהיה בבית ולא אצלי, ככה שאין לך דרך להימנע מלשמוע אותם :cool2:
פורסם

E-Type, Milk Inc... :o

ראבאק, תקופת השיא שלהם היתה ב 1997-1998... תתעוררו.

סתם לידע כללי, La Vache כיכב בישראל ואירופה לא מעט זמן, זה בעצם מה ש"גילה" את ההרכב הזה, מעולם לא אהבתי ת'קטע הזה יתר על המידה, מלבד ההתחלה שלו, הסאמפלים הצווחים מעולם לא עשו לי את זה.

פורסם

Milk Inc

שומע כל יום , בעיקר את השיר TIME

פורסם

כמה הערות קטנות SYSTEM F זה הרכב שמורכב מ פרי קורסטן ו ארמין ואן ביורן פעם בזמנו פרי קורסטן שלדעתי הוא המפיק הכי טוב כיום (DJ) השתתף בהרכב בשם גורילה יחד עם טייסטו אבל מאוחר יותר הוא טייסטו פרש . ידע כללי אם אתה רוצה שירים בסיגנון של MILK INC אתה יכול לחפש הרכבים כמו

ETYPE

Groove Coverage

DT8 או בשמם השני DT 8 PROJECT או בשמו השלישי JURGEN VRIES או בשמו הרביעי DARRN TATE

IAN VAN DAHL

4 STRINGS

DUNE

PVD - PAUL VAN DYKE

KOSMONOVA או בשמם השני AYLA

VINCENT DE MOOR

OCEAN LAB

ABOVE AND BEYOND

SCOOTER שאני דיי בטוח שאתה מכיר

יש טראק ממש יפה של ארמין ואן ביורן בשם SHIVERS תוריד אותו אני בטוח שתאהב

NTRANCE

KAI TRACID

GLOBAL DEEJAYS

ויש עוד לא חסרים הרכבים בסגנון שחשבתה עליו דרך אגב הסיגנון פה הכי דומה ל מילק אינק הוא IAN VAN DAHL ן ו Groove Coverage

תהנה

ד"א אגב לא יודע מה איתכם אני התחלתי להשתגע עם קליפים של של טראנסים ואז השגתי את כל הקליפים של הלהקות שהזכרתי במיוחד DUNE MILK INC SCOOTER PVD ו את כל האוספים של הקליפים של TMF 1996-2005 שווה מאוד !!!

פורסם

אפשר שם של דיסק

נשמע מעניין, אני ממש מחוץ לסצנה :P ...אבל אוהב את המוזיקה

פורסם

תוריד(כמובן חוקית ) את כל מה שאתה מוצא מלהקה או אומן לדעתי אתה תאהב את רוב החומר שתמצא !!

פורסם

לא מוריד שירים

(לפחות לא בבודדים)

ואם אתה לא מודע לזה (כך זה נראה בהודעות שלך) דיבורים על ווארז אסורים בפורום, אז בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים