עבור לתוכן

sony PSP

Featured Replies

פורסם

חשבתי שכדאי שקרוב משפחה שמגיע השבוע לניו יורק יביא לי את ה-psp . הוא עולה שם 250$.

מה אתם אומרים שווה? מישהו יודע מה קורה עם משחקים שקונים בארץ?

נ.ב אם יש המצלמה למשחקים למי שמכיר....

תודה

פורסם

גם אני חשבתי על זה, ההורים שלי טסים בקרוב גם כן לחו"ל, אבל אחרי בירורים קלים הבנתי שזה לא שווה את זה.

משחקים יעלו מלא, ומהאינטרנט אי אפשר להוריד ולהתקין (לפחות בנתיים לא, אלוהים יודע אם אפשר יהיה בעתיד, בכל מקרה לא משנה - זה לא חוקי), מה גם, תצטרך כרטיס זיכרון גדול יותר ועוד הרבה הרבה שטויות.. לפני שתשים לב ההשקעה הפכה להיות קרוב ל 400$ וזה עם בקושי משחק אחד.

פורסם
  • מחבר

למה הרבה שטויות? בארה"ב המכשיר ב-value pack עולה 250$. צריך גג כרטיס זיכרון 256 מגה בנוסף ל-32 שמקבלים.

ככה שאנחנ ו עם 290$ +2 משחקים60$. ככה ש-350$ ויש לך הכל. זה כולה 1300 שקל זה לא כזה מוגזמם....

ופשוט צריך לקנות משחקים שלא נגמרים כמו כדורגל וכדורסל ומכות כמו טקן וחבריוץ זה משחקים שלא ממש נמאסים ואז לא צריך כל הזמן לקנות חדש.

בארץ המכשיר עולה איזה 2000 שקל בלי שום משחקים, אז 1300 שקל עם 2 משחקים וכרטיס זיכרון 256 מגה זה לא הרבה.

יש אנשים שקונים נגן אמפי3 של קריאטיב לדוגמא באיזה 700-800 שקל ל-256מגה, וכאן יש לך מכשיר שעושה הכל באותו איכות אם לא יותר גבוהה ב-1300 שקל....

יש עוד תגובת??

פורסם

הרבה כסף בשביל 3 שעות של זמן סוללה .. הוא חרא של נגן וחרא כוידאו נייד, הדבר היחיד שעוד איכשהו טוב זה המשחקים...

פורסם

אבל במשחקים הוא ממש ממש טוב :yelclap:

פורסם

למען האמת יש ברשותי 2 מערכות PSP, כך שאני פחות או יותר מסוגל לתת ביקורת מסויימת.

דווקא מבחינת ניגון וידאו הוא מעולה (פרט לבעיית גודל כרטיס הזכרון) פשוט מכיוון שהמסך שלו ענקי ואיכותי.

ועם אוזניות הוא בהחלט נגן אודיו לא רע, הרמוקלים המובנים סבירים בלבד.

כרגע אין יותר מדי משחקים איכותיים למכשיר הזה. בקרוב אמורים לצאת GTA ו Midnight Club שיוסיפו למלאי המשחקים תוספת חשובה.

עם זאת יתרון אדיר של ה PSP הוא שהצליחו לפרוץ את הגרסאות המוקדמות שלו (1.0-1.5) כך שניתן להפעיל עליו משחקים שהורדו מהאינטרנט.

כבר עכשיו יש אמולטורים ל לא-מעט קונסולות (כולל GBA, SNES,MAME והקונסולות של סגה), ואפילו פורטים ל DOOM. וזה רק תוך חודשיים מהרגע שהתחילו לפתח תוכנות ל PSP.

משחקים בארץ אגב, יקרים יותר מאשר בחו"ל, אז מומלץ לדאוג למשחק או שניים.

פורסם
  • מחבר

נגן אודיאו הוא לא חרא, ויש לי זן מיקרו אז אני לא צריך אותו.

נגן סרטים הוא מעולה ואפשר להעביר בצורה מסוימת סרטים לכרטיס זיכרון, כנל לגבי משחקים...

אני מתכנן לקנות איתו כרטיס של 1gb ככה שלא צפויות לי בעיות בעתיד.

למשחקים הוא מעולה והמסך בכלל אין מה לדבר.

midnight יוצא בעוד 4 ימים לארה"ב ובן דוד שלי עד ה-2 בניו יורק ככה שהוא יוכל להביא לי את המשחק...

סה"כ כולל כרטיס זיכרון ומשחק אחד יוצא 1750 שקל.

זה לא נורא ואני חושב שזה עדיף מכרטיס מסך חדש לדוגמא...

אגב לגבי הסוללה אין איזה משהו חדש??? 3 שעות בלבד?

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות כרטיס של למעלה מ חצי ג'יגה אז בהחלט אין לך בעיה, ואז המכשיר הופך לנגן וידאו מעולה. ואכן בהשוואה למכירים בה הונסולה נמכרת בארץ לא מדובר במחיר גבוה במיוחד.

בנוגע לסוללה , מנסיוני מספר השעות של הסוללה מתקרב יותר ל 4-4.5 שעות בשימוש סביר, ובהתחשב בכך שאתה לא מסוגל לשחק 4 שעות רצוף אין לך שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים