פורסם 2005 ביוני 2320 שנים lol,ok lets c apple to appleboth have same coreboth OC at same levelboth give you same performansebut i personaly know no less then 10ppl,that complane about noise that Powercolor fun system pull outand some of them got prob taking card out of some brends of mobosAnd i dont told you giga is better i told-they pretty much the sameAnd mayb some links of the sitesdoing comprasion of the x800xl models,that said powercolor is the best?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים ספייר משתמשים בזיכרונות DDR2 לעומת פאוורקולור וג'יגה בייט שמשתמשים ב-GDDR3 אז ספייר יוצאים כבר מהתמונה. בין ג'יגה בייט לפאוורקולור תבחר את ההכי זול מכיוון ששניהם מעולים ואתה לא מתכנן OC אז זה לא משנה... ממש לא! מה אתה אומר על הספיר שלי? ;D ;D
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים זה לא הנקודה גם בלי הספיר עדיין יש את הPC ןאתהHISאל מי דיברת?אתה אומר שPC יותר טוב מספיר?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים ממש לא! מה אתה אומר על הספיר שלי? ;D ;D נכנסתי לאתר היצרן ושמתי לב שיש לו GDDR3, טעות שלי http://www.sapphiretech.com/vga/x800-xl.asp יכול להיות שבעבר זה היה ככה כי זה מה ששמעתי...
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים OFSapphire היו פעם עם GDDR2 ועברו ל GDDR3HIS / PowerColor / Sappire / MSi / Gigabyteיעבדו בדיוק אותו דברהדבר היחיד שמייחד אותם זה:PowerColor - לפעמים VIVOHIS - הקירור מיוחד לאוברקלוקGigabyte - הקירור הפאסיבי (שקט מוחלט)
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים זה תלוי אם אתה צריך VIVO, תעשה אוברקלוק או אתה מחפש קירור שקט לגמרייש לך אחת מהדרישות האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.