עבור לתוכן

לכל התיכוניסטים שבינינו: מאמר מאת הג'ינג'י שהביא לנו את שביתת התלמידים מהלימודים

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//735292

ממש מצא חן בעיניי הבחור הזה..

כן ירבו :xyxthumbs:

נ.ב.

לכל מי שמתכוון להביע דעה המנוגדת לרעיון השביתה, אני מציעה שתקראו קודם את מה שהוא כתב ורק אז תתייחסו, אחרת התגובות שלכם לא יהיו רלוונטיות פשוט כי היא דיבר בצורה מאוד מרשימה על המניעים שלו, המטרות, והאמצעים.

פורסם

חחח הוא ניראה כמו ביווס מביווס ובטהד...

אשכרה טרוריסט קטן.. :yelclap:

באמת שאין לי בעיה עם אהבה בין גברים!
ממש מצא חן בעיניי הבחור הזה..

;)

פורסם
  • מחבר

שמע עמית

אם אתה רוצה אנחנו גם יכולים לדבר על בצורה פרטית יותר

אתה יודע...

חחחח אוי גוועלד גועל נפש.

אני טרוריסט או הג'ינג'י? עמיר פרץ הבא!

פורסם

הג'ינג'י נשמע ונראה כמו איזה טרוריסט קטן..

תראה בן כמה וכבר יש לו תכניות כאלה... :screwy:

פורסם

איפה דוח חמישים העמודים שלו?

אני רוצה לראות את ה"סיבות האמיתיות" שלו, שלא כוללים קיצור ימי החופש

פורסם

איפה דוח חמישים העמודים שלו?

אני רוצה לראות את ה"סיבות האמיתיות" שלו, שלא כוללים קיצור ימי החופש

בבקשה אדוני

http://www.yudale.co.il/golan.doc

פורסם

כצפוי, הוא מתמקד בעיקר בחופשים וביום לימודים ארוך, כאשר החופשים זהו הסעיף היחידי שמצויין במפורש עליו יאבקו התלמידים

הוא כמובן מזכיר את כל הנושאים אך רק בלי שום טיעון מבוסס, הכי בולט הוא הטיעון על רמיסת הפרטיות של התלמיד בגלל שתוקם מערכת ממוחשבת שתעקוב אחרי התלמידים, כאשר הטיעון הנגדי שלו הוא שלא ברור מהדוח למי תהיה גישה למערכת. רוב הטיעונים שלו מגובים ע"י שיחות שהוא ניהל ולא בשום נתון אמיתי

הוא מתאר הקצנה את מערכת החינוך, אני עד לפני שנה גם הייתי באותה מערכת והיא אומנם הייתי גרועה אבל לא בכזו הקצנה

פורסם

למי איכפת

כל עוד רפורמת דוברת לא תגיע לצבא :smile1:

פורסם

...oh my, have we changed our skeens

הג'ינג'י הזה הוא חתיכת צבוע...

כולם כעסו על השביתה המטומטמת וחסרת התכלית שהוא אירגן, הוא קצת נעלב, אז עכשיו הוא נזכר לנסות לטהר את שמו?... "השקעתי אלפי שקלים"...

פתאום משביתה על זה ש"המורים פוגעים בפרטיות", "לוקחים לנו חופשים" ו"יום לימודים ארוך זה בעסה", הוא כתב מסמך של 50 עמודים? ועוד יש לו את החוצפה לטעון שדווקא מה שכתוב במסמך הזה אלה הן הסיבות לשביתה? פשוט בזיון.

אניווי, כל עוד ה"דו"ח" שלו מתבכיין על זה כמה שהמורים רעים בגלל שהם "גונבים" לו את החופש היקר כדי להשלים חומר, אני לא אקח אותו ברצינות. וחבל, כי דווקא הוא העלה שם כמה נקודות טובות. בכל מקרה, אחרי שראיתי את העמוד HTML המגוכך שהוא פירסם, אני בספק רב אם הוא באמת עומד מאחורי הכתיבה והניסוח של המסמך הזה. אולי חוץ מהבקשות הילדותיות לגבי החופשים, היום הארוך והחשיבה על אוכלוסית התלמידים בארץ כגוף מאורגן והגיוני.

אישית, אני מתבייש שהוא זה שהתיימר לייצג אותי. מזל שאני כבר לא תלמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים