פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר אממ לפי סקר שעסו גילו שכמעת כל צופי star trek הם בטולים !!! :lol: וזה מסביר למה הקפטנית של וויג'ר היא בראש הרשימה... (או שלא... בעעע). אני עדיין לא מבין איך אפשר להעדיף את וויאג'ר על DS9. TNG אני עוד מבין, סדרה גדולה! שבה האקשן היה העיקר. בוויאג'ר כל הצוות אולי חוץ מכמה חריגים הוא אנשים שיטחיים מאד ולא מעניינים (שלא להזכיר חסרי יכולת משחק) ובמיוחד הקפטן. לעומת זאת בחלל עמוק תשע כל אחד הוא דמות מרתקת בפני עצמה (אולי חוץ מאובריין שהוא פשוט ממשיך לשחק מ TNG). סיסקו, אודו, קירה, דקס, וורף (אהה.. כמו אובריין), הדומיניון וכו' וכו'. וכבר הזכרתי שיש שם הרבה יותר כוסיות? ;D
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים יש לי רק מילה אחת לומר בנושא "איזה סידרה עדיפה" - בשאר אין את דאטה ואין את Q
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר דבר אחד היה חסר לי בחלל עמוק תשע זה את הבורג - האויב האולטימטיבי!resistance is futile
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר ההבדל הכי משמעותי בין DS9 לבין כל האחרות זה הרצף העלילתי החל מהעונה הראשונה ועד לסוף השביעית (יש שבע לא?). ולדעתי זה מוסיף המון מאשר כל פעם משהו אחר שלא קשור לקודם...עוד לא ראיתי את הסוף של DS9 אבל לפי מה ששמעתי הוא מוזר משהו...
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים סוף ממש מאכזב... לגבי הת'רד הזה, איך אפשר להתווכח מה יותר טוב?! זה רק עיניין של טעם ותו לא.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר אתה צודק... אז אין טעם להתווכח אינטל או AMD, ATI או NVIDIA PLEXTOR או LITEON בלה בלה בלה... וחוץ מזה, זה כיף להתווכח (במיוחד שאני יודע שאני צודק :)
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אל תפגע - אבל התגובה הזו סרת טעם ולא רלוונטית. מה הקשר בין אמנות לחומרה?בסדרות אין חוקים ברורים של טוב או רע, בחומרה יש מאפיינים ברורים שמבדילים בין שימושי יותר למטרה מסוימת או שימושי פחות.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים HUBER - מה יש לך עם איימש? תשתמש באידונקי.כל הפרקים של פארסקייפ קיימים שם, בDivXים של 300MB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.