פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אנשים במשפחתי הקטה נפלה ההחלטה ליקנות DVD וליזרוק וידאו של 8 שנים אם יש למישהו המלצות על DVD טוב מחברה טובה ואולי חנות טובה אני יודע לו מאוד מכיוון שאני לא מבין ממש בDVD אני לא רוצה ליקנות משהו שאחר כך אני סתם יתצרך להחזיר תקציב : בין 600 ל 1000 ש"ח לא יותר
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אתה מדבר על מכשיר DVD, נכון? (תהיו יותר ספציפיים בשאלה...) אם אתה רוצה מכשיר שיודע לנגן צרובים, MP3, מולטיזון ושיטת שידור AC3 (שאלו תכונות חשובות), אז אני ממליץ לך על טושיבה 1300SD או 210. עולים בערך 1200 ש"ח. יש את הדגמים החדשים יותר שלהם : SD-220E ו- SD-2550 , הם יותר יקרים, ואני לא מכיר אותם. אפשר כמובן למצוא מכשירים יותר זולים (יונדאי,JVC, ויש מכשירים ב-200$ בדיוטי פריי), אבל צריך לבדוק אם יש להם את התכונות הנ"ל. כנס לאתר של מכירות/אלקטרוניקה ותבדוק קצת.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מכיוון שאני מאמין שאין לך מסך רחב אז :לפני שאתה קונה DVD תברר האם הוא תומך FORCE PAN-SCAN. אם לא אז סרטים מסך רחב ינצלו רק חלק מהמסך שלך.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים תודה אני אחפש למישהו יש אולי לינקים לחנויות אקלטרוניקה?אתר השוואת מחירים ברשת:זאפ
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר תודה אני אחפש למישהו יש אולי לינקים לחנויות אקלטרוניקה? אתר השוואת מחירים ברשת: זאפ אין לך מושג כמה עזרת לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.