פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אני קיבלתי שוק כמעט התקף לב מישהו מוכן לעזאזל להגיד ל-מ-ה המחיר כל כך גבוההההההההההההההההההההה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3346 אני חושב שרק שרי אריסון בארץ יכולה להרשות לעצמה לקנות שתיים כאלה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים AMD הודיעה על מחיר של $2,649 למעבד הזהאחרי הפרמיה העצומה שלוקחים בישראל על מוצרים כאלה, זה די נורמלי
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אם אתה קונה רק שניים אז קח את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3343ומה לעשות על הטוב ביותר צריך לשלם....
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים למה לקנות שניים, שאפשר לקנות 4 כאלה יחד עם לוח אם Quad ב-18 אלף שקל?100 אלף שקל מחשב =)בכיס אני מחזיק כאלה
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים כן טוב נו מה חשבת, אי פעם תיארת לעצמך תחת איזה עומס שרת צריך לעמוד?!נגיד שרת של אתר מפורסם כמו... GOOGLE. אתה יודע כמה פעמים הוא צריך לטפל בבקשות גולשים בכל רגע נתון? (זה גבוה יותר מכמה אלפים)בשביל זה צריך מעבד (או מעבדים) שמסוגלים לטפל בכזה עומס! השרתים של גוגל גם צריכים לחשב כל פנייה לפי אלגוריתם החיפוש שלהם! ומה עם שירות הדואר שלהם? GMAIL? ווהו הו זה הרבה..!
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר כן טוב נו מה חשבת, אי פעם תיארת לעצמך תחת איזה עומס שרת צריך לעמוד?!נגיד שרת של אתר מפורסם כמו... GOOGLE. אתה יודע כמה פעמים הוא צריך לטפל בבקשות גולשים בכל רגע נתון? (זה גבוה יותר מכמה אלפים)בשביל זה צריך מעבד (או מעבדים) שמסוגלים לטפל בכזה עומס! השרתים של גוגל גם צריכים לחשב כל פנייה לפי אלגוריתם החיפוש שלהם! ומה עם שירות הדואר שלהם? GMAIL? ווהו הו זה הרבה..!שתידע לך שהסוד של גוגל למהירות היא לא מחשבי על והיא אף הצהירה זאתאלה המון המון המון מחשבים בינוניים שממוקמים בכל מיני מקומות בעולםואם נגיד מחש יפול זה לא יהיה כזה קריטי הם פשוט קונים אחד חדש שהעלות שלו יחסית זולההיה כתבה על זה בוואלה אני זוכר
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים כן טוב נו מה חשבת, אי פעם תיארת לעצמך תחת איזה עומס שרת צריך לעמוד?!נגיד שרת של אתר מפורסם כמו... GOOGLE. אתה יודע כמה פעמים הוא צריך לטפל בבקשות גולשים בכל רגע נתון? (זה גבוה יותר מכמה אלפים)בשביל זה צריך מעבד (או מעבדים) שמסוגלים לטפל בכזה עומס! השרתים של גוגל גם צריכים לחשב כל פנייה לפי אלגוריתם החיפוש שלהם! ומה עם שירות הדואר שלהם? GMAIL? ווהו הו זה הרבה..!וכל אזרח תמים צריך שיהיה בביתו שרת בקנה מידה של Google, נכון?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים וכל אזרח תמים צריך שיהיה בביתו שרת בקנה מידה של Google, נכון?כל אזרח צריך AMD Opeteron 8 Way נכון?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים WTF?!?! איזה מחיר.. ואוו חחח אם כבר מדברים על שרתים,על איזה מעבד נח השרת של האתר?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים שתידע לך שהסוד של גוגל למהירות היא לא מחשבי על והיא אף הצהירה זאתאלה המון המון המון מחשבים בינוניים שממוקמים בכל מיני מקומות בעולםואם נגיד מחש יפול זה לא יהיה כזה קריטי הם פשוט קונים אחד חדש שהעלות שלו יחסית זולההיה כתבה על זה בוואלה אני זוכרנתתי הדגמה, לא תריך לתקוף על זה.וכל אזרח תמים צריך שיהיה בביתו שרת בקנה מידה של Google, נכון?יש לך בעיה בהבנת הנקרא? אתה ראית אותי כותב את זה?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים WTF?!?! איזה מחיר.. ואוו חחח אם כבר מדברים על שרתים,על איזה מעבד נח השרת של האתר? שני מעבדי XEON... נראה לי 1.6GHZ אבל אני לא בטוח היה על זה דיון בפורום ונתנו את המפרט המלא של השרת
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים "האתר הזה עומד על כרעי תרנגולת חמה היטב אינטל -איכס!!!"מילים משוערת מפיו של סלט פירות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.