פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אם מישהו מכיר את הסרט..זה סרט מלחמה כולשהו..ענארף... :AR15: אז אם מישהו מכיר שיגיד לי את השם של הסרט... תודה
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים נדמה לי שקוראים לו "הסיור האחרון" לא יודע מה השם באנגליתזה היה הרבה בסינמה 123 נכון?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים זה לא הסיור האחרון, זה רק עם זאב רווח.אני חושב שאולי זה אחד מסרטי DELTA FORCE
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים Delta Force One: The Lost Patrolאני חושב שזה זה.זה לא הסיור האחרון, פשוט השם דומה.עריכה: סליחה טעות, מצאתי את הסרט , זה HUMAN CARGO, רק בסרט הזה שניהם מופיעים.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר Delta Force One: The Lost Patrolאני חושב שזה זה.זה לא הסיור האחרון, פשוט השם דומה.עריכה: סליחה טעות, מצאתי את הסרט , זה HUMAN CARGO, רק בסרט הזה שניהם מופיעים.תודה אחי.ניראה לי זה הסרט הראשון..כי הסרט אני מחפש הוא סרט מלחמה...וכנראה בלי השחקן ששון גבאי.לא נראה לי.....תודה
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים היה איזה סרט עם ילד שאבא שלו טייס והוא נפל בשבי של הערבים ואז הוא טס עם עוד מישהו כדי להציל אותו
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אפילו שהסרט הזה מאוד לא הגיוני ;Dרוקד עם טייסים היה סרט נחמד פרודיה על אהבה בשחקים
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים בסרט האחרון של רמבו באפגניסטן יש את גבאי ונראה לי שגם זאב רווח (או שזכרוני מטעה אותי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.