פורסם 2005 ביוני 2120 שנים ה-D והלידטק לא מומהריםאני הייתי הולך על ה-DP אם אתה מתכנן אוברקלוק, הוא יותר חזק והוא בא עם זכרונות מהירים יותרTurbo force אכן מציין שהוא מומהר
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר הבנתי...אני עדין מעדיף ללכת על הזול מבינהם. אז החלטתי סופסוף על כרטיס מסך, תודה! עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שעוד לא קיבלתי עליהן תשובה : 1. איזה זכרונות עדיפים? 2X512 של ADATA או GB של סמסונג? מה יותר מהיר? ומה עדיף ללוח אם, דואל או ערוץ יחיד? 2. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי השוואה של מידת הרעש בין הכוננים הקשיחים, אני מחפש את הכונן הכי שקט שיכול להיות(אולי פשוט יש לי טרואמה מהכונן הישן שיש לי) סמסונג,סיגייט או ווסטרן?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים 1. עדיף מה שיותר זול, הדואל במערכות AMD לא מוסיפות הרבה2. הכי שקט יהיה הסמסונג
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר גם אני חושב שהכי שקט יהיה סמסונג, וזה גם משאיר לי עוד 3 סלוטים פנויים לזכרוהות בעתיד,אבל לא מצויין מה הCAS של הזכרוןhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3009אני מתאר לעצמי ש CAS=3 , כמו גם בADATA נכון?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים בכול מקרה עם אתה הולך להריץ לינוקס אז תבדוק מה מצב התמיכה בסאטא של נוידיה בלינוקס לפי מה שאני זוכר יש תמיכה בסאטא אבל אין בncq שזה משהו שאתה צריך לשים לב אם במקרה תחליט לקחת לוח שתומך בזה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר כן יש תמיכה , לא מזמן יצא קרנל שתומך בNCQ, אבל בכל מקרה הלוח לא תומך והחלטתי לוותר על הרעיון.טוב אז גם החלתי לקחת בסוף את הWD הרגיל כי הוא הכי זול.מה דעתכם על הלוח אם? Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX ?לא רציתי לקחת את הלוח הכי זול אבל גם לא הכי יקר, בסביבות ה600 ש"ח.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר עוד דבר,מה אתם אומרים על המארז?COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=417300W יספיק למערכת?יש למישהו את הספק והוא יכול להגיד אם הוא שקט?ומה היתרונות של הSUPER MIDI לעומת הגודל הרגיל?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים ה-K8NF-9 הוא לוח טובהספק יחזיק, הוא יהיה מעל ומעבר למערכת כזותעשה טובה ותקרא את חוקי הפורום ואל תקפיץ
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר בסדר אני מצטער.ראיתי בזמן האחרון שהמחירים עולים משום מה, אז אני לא סגור מאיפה אני הולך לקנות את המעבד.לפי מה שראיתי באינטרנט יש 3 מושגיםTRAY BOX OEMמה ההבדלים בינהם? אני הכרתי רק את הבוקס שהוא הבנדל עם הצלעות קירור, ואת הTRAY שהוא בלי כלום.שאלה נוספת - האם קניית כונן קשיח של סמסונג שווה את המחיר? זאת רק תוספת של 50 ש"ח אבל שמעתי שהם יותר שקטים ואיכותיים, זה נכון?ואחרון-איזה קירור הכי עדיף למעבד? אני מחפש מה שהכי שקט!עדיף את ה FREEZER64 או לקחתThermaltake SonicTower (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech?הfanless הזה יכנס בכלל למארז?!תודה מראש!
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר תודה!וגם אני העדפתי את הFREEZER64.ע איזה משחה אתה ממליץ להשתמש? עם הזאת שמגיעה עם הקירור או עם artik 5 ?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים בין Arctic Silver 5 לבין Arctic Cooling MX-1 זה לא ממש משנה כי שתיהן מצוינות
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר טוב תודה, אני ינסה אולי לשלב את שניהם.יש לי שאלה אחרונה, פשוט עדיף לשאול פה מאשר לפתוח ת'רד חדש.במארז של HEC, איזה ספק עדיף 300 או 400 בשביל המערכת הנ"ל?וגם יותר חשוב מה יותר שקט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.