עבור לתוכן

clocking cpu

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול

מה זה CLOCKING CPU

תודה לכול הועזרים :yelclap:

פורסם

התדר בו המעבד עובד, לדוגמא 2600מגהרץ, 3.2 גיגהרץ, וכו...

התדר בנוי מהבאס ומהמכפלה, לפעמים אחד מהם משתנה והתדר מעבד משתנה איתו (הורדה של התדר נקראת אנדרקלוקינג (או דאון קלוקינג?!) והעלאה נקראת אוברקלוקינג).

פורסם
  • מחבר

אהה תודה אחי

פורסם

למה שמשהו יעשה דאוןקלוקינג?

פורסם

למה שמשהו יעשה דאוןקלוקינג?

אם מישהו קונה זיכרונות של ddr500 והוא נפל על סטפינג מאוד דפוק אז הכי טוב שהוא יכול להגיע זה משהו כמו 2 בהתחלה הוא היה על 2.2

בסוף הסתדר שזה היתה בעיה אחרת אבל הנה דוגמא

פורסם

מזה :"בהתחלה הייתי על 2"

פורסם

מזה :"בהתחלה הייתי על 2"

המהירות שלו בסטוק היא 2.2 ghz והוא לא הצליח ליציב את המערכת עם בבאס של 250 ולהוריד מכפלה ל2.25 אז הוא ירד לסביבות ה2 גיגה בשביל לעלות את הבאס ליזכרונות וזו סיבה טובה לUnderclock

פורסם

אין כזה דבר, אף אחד לא עושה את זה

פורסם

יש כזה דבר....ועושים את זה ...אומנם לא הרבה אבל עושים את זה...

נגיד יש מעבד חלש וכ מסך חזק מאוד ....מורידים תמהירות של ה כ מסך בשביל שהוא יקח פחות משאבים מהמעבד....

פורסם

שטויות, אין כזה דבר

Underclock זה אך ורק על מנת להשתיק את המערכת

פורסם

דבר ראשון זה

downclock

וכן עושים את זה....ולא בשביל להשתיק מערכת....נגיש יל לך מעבד 400הרץ עם 6600GT אתה חייב לעשות את זה אבל בימינו מתאים כטיס מסך לעבד אז לא צריך וזה בכלל לא נפוץ...

פורסם

שטויות, אתה פשוט ממציא את זה על המקום

פורסם

תחשוב על ההיגיון פה...מעבד חלש..וכרטיס מסך ממש חזק...אז בכרטיס מסך "שואב" הרבה מידע מהמעבד....ואז המעבד משקיע יותר מידי משאבים ב כ מסך...במקום בשאר הדברים....ואז אתה מוריד תמהירות של הכ מסך....והוא צריך פחות מידע...והמעבד מתפנה לדברים אחרים...

פורסם

nehemia, אין שום קשר בין מה שאתה אומר לunderclock\downclock\איך שתרצה שיקראו לזה.

הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שמתקשר למעבד ולכרטיס מסך זה שלפעמים הכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף כשהמעבד (ושאר המערכת) חלשה - וכמובן שבמקרה כזה Underclock (או איך שתבחר שאני אקרא לזה) רק יגרע במצב וגם הורדת מהירות הכרטיס לא תועיל מפני שהכרטיס עדיין יהיה כרטיס חזק וUnderclock, לא יהפוך אותו לכרטיס עד כדי כך חלש.

פורסם

לא, אין פה הגיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים