פורסם 2002 ביולי 2323 שנים איך החלון נראה למישהו יש תמונות, האם הוא עגול יפה או סתם מרובע כזה מישהו קנהמפנדה ויכול לצלם ולהעלות?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לפני כמה ימים הזמנתי מחשב מ"למיר" כולל המארז הנ"ל. טרם קיבלתי אותו. עוד כמה ימים... באתר של Chieftec ישנה תמונה: http://www.chieftec.com/news/news.htm
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר חלון מגעיל ומכוער....באתי לקנות כי חשבתי שהוא כמו החלון ש בפרויקט במודינ.נט :'(אבל הוא סתם מרובע ומכוער?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים החלון הוא על כל הדלת, הפינות שלו מעוגלות (אם לזה אתה מתכוון מרובע ומכוער), ולדעתי החלון דווקא בסדר גמור.הוא גדול, ומרשים למדי.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים טרם קיבלתי את המחשב, כך שלא ראיתי ממש מולי, אמנם החלון אינו עגול מעוצב\בצורת דרקון וכו', אך לפחות בתמונה הוא נראה טוב מאוד. http://www.chieftec.com/products/USB/Light.htm
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לדעתי העיצוב של המארז הוא אחד מהעיצובים היותר טובים שנעשו למארזים בשנים האחרונות. כמו כן עיצוב המרשים לא פוגע ביכולות הקירור והנוחות של המארז, שזה פלוס רציני בעיצוב.והצבע הכסוף עושה לעיצוב ההיטקי רק טוב.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים חברה !!! קראתי את כל התרד ויש לי דבר אחד להגיד לכם: שימותו גל הקנאים !!!!! :lol: :lol:
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים חברה !!! קראתי את כל התרד ויש לי דבר אחד להגיד לכם: שימותו גל הקנאים !!!!! :lol: :lol: למה שימותו? זה יהיה הפתרון הקל. שיקנאו עוד הרבה זמן :lol: :asthanos: :lol:
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לדעתי העיצוב של המארז הוא אחד מהעיצובים היותר טובים שנעשו למארזים בשנים האחרונות. כמו כן עיצוב המרשים לא פוגע ביכולות הקירור והנוחות של המארז, שזה פלוס רציני בעיצוב. והצבע הכסוף עושה לעיצוב ההיטקי רק טוב. תודה Grey Matter, משמח לשמוע!
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים חברה !!! קראתי את כל התרד ויש לי דבר אחד להגיד לכם: שימותו גל הקנאים !!!!! :lol: :lol: שו קנאים? אחי.. אני קונה את המארז הזה שבוע הבא, ומכין חלון נורמאלי ומקורי בעזרתו של ידידי האיכותי פבל.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים חברה !!! קראתי את כל התרד ויש לי דבר אחד להגיד לכם: שימותו גל הקנאים !!!!! :lol: :lol: שו קנאים? אחי.. אני קונה את המארז הזה שבוע הבא, ומכין חלון נורמאלי ומקורי בעזרתו של ידידי האיכותי פבל. בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.