עבור לתוכן

איך המארזים של RAIDMAX ?

Featured Replies

פורסם

מארזים יפים יחסית, ראיתי הרבה שתוקפים את הספק שמגיע איתו, כאשר 300 של HEC נותן אותם ביצועים כמו ה420 הג'נרי.

אבל לטעמי זה לא ממש משנה.

פורסם

Mamimo

אם אתה לא מבין אל תדבר

הספק הזה גרוע, וה Hec 300 AR-T מסוגל לסחוב עליו גם 6600GT

ה 420 הג'נרי הזה ספק רב שהוא בכלל יסחוב מערכת עם 6600GT ב idle אז לא לדבר על מאמץ

פורסם

Mamimo

אם אתה לא מבין אל תדבר

הספק הזה גרוע, וה Hec 300 AR-T מסוגל לסחוב עליו גם 6600GT

ה 420 הג'נרי הזה ספק רב שהוא בכלל יסחוב מערכת עם 6600GT ב idle אז לא לדבר על מאמץ

מצטער לומר לך אבל :

1) קישקוש - אני מכיר מערכת זהה לחלוטין עם 6600GT והיא רצה חלק עם הספק המקורי!

2) ההבדל העיקרי הוא בדלתה של המתחים שב HEC הם יותר קטנים לעומת ה ג'נרי המדובר, חוץ מזה שאמנם זה לא 420 אמיתי אבל עדיין מספיק חזק!

סתם שתדע, אני מריץ מחשב עם 9700PRO וספק ג'נרי חלש ביותר סביבת ה 300 לא אמיתי, והוא כבר זקן (4 שנים), אין לי שום בעיות אספקת חשמל, הסיכון היחידי :-) הוא שילכו לי רכיבים עקב אספקה לא יציבה.

מספיק מחשבים בעולם חיים יפה עם ספקים ג'נריים, אז את הסיכון של חוסר היציבות אני אקח :-), כמובן כשאשדרג אחליף לספק חזק יותר, ג'נרי? סביר שלא כי אני אקח משהו גם שקט מאוד וגם עם מייצב מתח לרשת החשמל, כתוספת ל UPS, אף פעם אי אפשר להיות מוגנים יותר מידי מנחשולי מתח.

אבל, העיקר שאני זה שלא מבין שום דבר :screwy:

שים לב שאני ציינתי לו על הספק, כאשר הוא אפילו לא שאל עליו ישירות!

פורסם

מבחינת הספק אני לא חושב שיש בכלל וויכוח, HEC טרמלטק ושאר המותגים נותנים איכות ואמינות.

יכול להיות שספק ג'נרי כגון מה שמגיע עם הריידמקס יחזיק את המערכת, ואפילו מספר חודשים בלי שום בעיה.

הבדיקה האמיתית תיהיה במקרים "מסובכים" יותר לספק הכוח.

לדוגמא הפסקות חשמל או קפיצות ונפילות קטנות על צמה מסויימת (לדוגמא הדלקה וכיבוי של קטודה שמחוברת יחד עם ההרדיסק, בספקים ג'נריים פעולה פשוטה כזאת עלולה לתקוע את המערכת).

מותג אומר אמינות, ולצערי רואים את התוצאות של חוסר אמינות יום יום.

מבחינת המארז עצמו... הריידמקס מארזים מיוחדים מבחינה חיצונית, לחלקם תיהיה זרימת אוויר נחמדה במידה ותורידו להם את הגרילים הזוועתיים שלהם, אבל ריידמקס הם לא ממש איכות.. הם מארזי ביניים כאלה.

אם אתה לא דורש TOP ומספיק לך מארז טוב נורמלי, הריידמקס בסדר גמור :) (רק תזכור להחליף ספק כוח לכל מקרה).

פורסם

יש לי את המארז הזה, זרימת האוויר נחמדה בהשוואה לשאר מארזי ה-Midi-Tower (ובכל זאת זרימת האוויר של מארזי ה-Midi Tower לרוב לא מתקרבת לזרימת האוויר של אחיהם ה-Towerים)

חירור הגרילים שמגיעים כ-STOCK הינו דרוש במיוחד, הם חוסמים את רוב האוויר הנכנס, ומכיוון שמקדימה יש מקום לארבעה מאווררי 8ס'מ תוכל לעשות מעם חור אחד גדול למאוורר 12ס'מ.

אם אתה מתכנן להכניס למארז הרבה דברים קרי, HSF גדולים,כרטיסי מסך עם קירור אחורי,קטודות,פאנבאס,מאוורר תקרה וכו' אני ממליץ לך ללכת על מארזי Tower, הוא פשוט צפוף מדי.

(ולכן כנראה שאני יעבור בקרוב ל-Antec 1000AMG)

פורסם

הספק המסכן הזה שאולי מוציא 250W בלחץ עולה כמו Hec 300W AR-T ושווה אולי שקל

אתה אולי אוהב לקחת סיכונים ושם מערכת 6600GT על ספק ג'נרי

אבל לדעתי זאת רשלנות מסוכנת

רוב המחשבים בעולם חיים עם ספקים ג'נריים זה נכון

אבל רוב המחשבים בעולם לא מתקרבים לצריכה של 250W ומעלה בעומס

ועם כל הכבוד, אם אתה לא מוסיף 100 שקל במקרה הכי גרוע שאתה קונה את המארז עם הספק ולא מחליף אותו למינימום של Hec 300W AR-T

מגיע לך שייהרס לך כל המחשב מקפיצת מתח

וסתם לידע כללי אין שום מידע על הספק הזה (חוץ מזה שהוא ATX :screwy:) ככה שאתה ממש לא יכול להגיד אם הוא טוב או לא

תסתכל פה

יש שם אנשים שמבינים יותר ממני וממך זה בטוח

I can not stress this enough: your computer is an investment, protect

it. You spent thousands on your computers, some of you, and you want to put a $60 power supply in it. Don't let a $60 supply kill your $3000 computer. You wouldn't want your investment to go by something you were warned about and could have prevented by shelling out another $60.

So without Further ado, I present to you the list of Un-reccomended and

Unscrupulous Power Supply Companies

...

...

Raidmax

...

...

פורסם

עזבו אתכם הספק. אפשר לקנות היום ריידמקס בלי הספק המעאפן שלו.....השאלה שלי היא דווקא על איכות הבנייה שלו והאוורור...איף הטמפ' בו בהשוואה נגיד לCHEBRO...אשמח לקבל חוות דעת מנומקת...

פורסם

האיכות בנייה שלו לא רעה בכלל

ראיתי יותר טובים אבל מצד שני ראיתי הרבה יותר גרועים

האיוורור בו הוא יותר טוב מה Chenbro בגלל גודל המאווררים והמספר שלהם וגם בגלל הגודל עצמו (ה Chenbro קטנטן)

פורסם

מארזים יפים יחסית, ראיתי הרבה שתוקפים את הספק שמגיע איתו, כאשר 300 של HEC נותן אותם ביצועים כמו ה420 הג'נרי.

אבל לטעמי זה לא ממש משנה.

אתה עושה צחוק? הספקים של ריידמקס פשוט גרועים, אם אתה משווה אותם לכל ספק לא ג'נרי אחר אז אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר.
הסיכון היחידי הוא שילכו לי רכיבים עקב אספקה לא יציבה.
אתה חושב שהסיכון הוא רק בגלל אספקת וואטים לא יציבה? ::)

יש לך עוד דברים לחשוש מהספק הזה.

בקיצור - אין פה בכלל וויכוח, הספקים של ריידמקס הם פשוט זבל ג'נרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים