עבור לתוכן

המארז בין היפים בארץ... הפרויקט סויים ובהצלחה .. הכול מוכן טיפ טופ כנסו ותהנו..

Featured Replies

פורסם

אתה לא צריך לוח לפני?

אם אני זוכר נכון הלך לך הלוח אם ואמרת שאין כסף לקנות חדש?

• תגובות 143
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחי... להיתעדכן.. כבר הוזמן דותן 1.6 +מתאם+ לוח חדש.. כך שזה יגיע מקווה.. עד סוף שבוע הבא..

וכן גם לי ניראה יצא מדהים..

נ.ב

חברה אני מוכר מלא חלקים (קרור מיים ספקים בוסטר וזיכרון וכו וכו ) למעונינים לפרטי.

יחיאל

פורסם

אולטרה לבן?

סחטיין אתה גם מפתח צבעים חדשים...

אגב, קצת צניעות לא תזיק, "הפרוייקט הגדול מכולם" כן בטח..., בו נראה אותך מוציא את המארז יותר טוב ממה ש-Shamino (AKA Lardarse( הוציא אותו

כבר שמענו את הסיפורים שלך, אמרת שתעקוף את cupra, נו קדימה קדימה כי בנתיים לקופרה יש FX55 3.55gigz ולך מחזיק מפתחות אז בהחלט יש מקום לצניעות פה ושם.

ובו נגיד שאם לשפוט לפי הפרוייקט הקודם שלך, יש לך עוד הרבה מה ללמוד עד שתגיע לרמה של Shamino, גם בתחום האוברקלוקינג וגם בתחום המודינג.

פורסם
  • מחבר

אולטרה לבן?

סחטיין אתה גם מפתח צבעים חדשים...

אגב, קצת צניעות לא תזיק, "הפרוייקט הגדול מכולם" כן בטח..., בו נראה אותך מוציא את המארז יותר טוב ממה ש-Shamino (AKA Lardarse( הוציא אותו

כבר שמענו את הסיפורים שלך, אמרת שתעקוף את cupra, נו קדימה קדימה כי בנתיים לקופרה יש FX55 3.55gigz ולך מחזיק מפתחות אז בהחלט יש מקום לצניעות פה ושם.

ובו נגיד שאם לשפוט לפי הפרוייקט הקודם שלך, יש לך עוד הרבה מה ללמוד עד שתגיע לרמה של Shamino, גם בתחום האוברקלוקינג וגם בתחום המודינג.

חחחחחח אחי הבנתי אותך.. עכשיו לתגובה..

אז כן יש קטודה שקוראים לה אולטרה ברייט בצבע לבן..(לפי פרוזן.. ) והיא פשוט יותר בהירה מקטודה רגילה..

בקשר לפרוקיט הזה לדעתי זה כן בשבילי זה הפרויקט הגדול ביותר שעשיתי ואני מבטיח לך שהוא יצא יותר יפה ממה ש Shamino עשה מסיבה אחת שאני משנה עוד כמה דברים כמו שלמטה תהיה מערכת קרור מיים שתיתחבר לכרטיס מסך +ציפסט ולא גז.. וכמו כן יהיו מסכי תאורה כחולים (שיראו טמפרטורה) ועוד כמה שינויים.. בכול מקרה על תשפוט ואל תוציא מילה רעה על משהו שעדיין לא היסתיים.. שאני יסיים עם הכול אז תהייה זכות לתגובות שלילית......

ובקשר לאוברקלוק ולמה שאמרתי עם cupra אני עדיין עומד מאחורי המילים שאמרתי וכן שיגיעו חלקים החדשים מחו"ל אני יתחיל הכול מהתחלה וניראה שוב מה קורה....

ובקשר לפרוקיט הקודם ההבדל בין הפרויקט הקודם (שיצא באמת זבלה.. :nixweiss: ) לבין הפרויקט הזה הוא שעכשיו יש לי חבר עם מפעל לפרספקט שאצלו חתכתי את כול הפלטות והחיתוך יצא מושלם וחלק בדיוק כמו שיצא לShamino כמו כן יום שני יהיו לי מקדחים עגולים לקדיחת עיגולים בגודל 8 ו 12 ס"מ מה שיעשה את המקומות של המאווררים לחלקים גם כן..

בכול מקרה אחי לא לפתוח את הפה מבלי לדעת על מה אתה מדבר...

יחיאל

פורסם

קשה לי להאמין שמ"זבלה" (לדבריך) יצא פתאום סינדרלה.

(דרך אגב, בלי קשר לנושא, סיימת חטיבת בניים?)

פורסם
  • מחבר

יצא מלכה לא סינדרלה.. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ומה זה השטויות האלה של חטיבת בינים למה מה בדיוק אני נישמע לך ילדדדדד?? :pissed:

יחיאל

פורסם

את האמת, בלי להעליב, לפי רמת הכתיבה (למרות שלאחרונה שופרה מעט) עם יד על הלב, כן.

אם אתה עולה חדש אני מצטער, אבל אם לא...

פורסם
  • מחבר

טוב.....  :-X אני לא יגיב לזה לא נגרור את הסיפור הזה יותר מדי.. בכול מקרה יום שלישי יגיעו תמונות (אני ישתדל לפני ) ואת תוכל לתת את הדעה שלך.. ובכלל אני חכה למשלוח הענק שהזמנתי מפרוזן (400 דולר) שיגיע ואז בכלל הוכל ישחק אחרת..

יחיאל

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה!!! אז כך הינה קודם כול תמונותתת ומלאאאאאאאא   ;D דבר שני יצא פשוט מהמם!! מחר צריכה להגיע חבילה מחו"ל אני עדיין לא יודע איזו בדיוק אבל שאני מקווה בהחלט שזו החבילה מפרוזן!.. עם כן מחר המחשב אמור להיות מוכן!!!.. :xyxthumbs: בכול מקרה.. תראו אני השגתי מצלמה כבר מלפני שבוע פשוט לא הייה לי מחשב לחבר את המצלמה עליו. אז תנסו לפי התמונות להבין איך המחשב נירא לאט לאט..

נ.ב כול הנייר הלבן של הפרספקט זה ירד כאשר המחשב יהייה מוכן על מנת לא לכלך את הפרספקט..

יחיאל :xyxthumbs:   

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש איכות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ועודדדדדדדדדדדדדדדדד

פורסם
  • מחבר

מקווה שלא נימאס כי יש עוד מלאאאאאאאאאאא

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ועודדדדדד חחח

פורסם
  • מחבר

ועכשיו לסוףף.. מקווה שייש לכם תגובות כמו שצריך..

מתוכנן עוד המוןןןןןןן להמשךך אתם עוד תידלקו בדיוק כמו שאני נידלקתי חחח

יחיאל :hi:

פורסם

יפה מאוד!

תמשיך לעדכן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים