עבור לתוכן

המארז בין היפים בארץ... הפרויקט סויים ובהצלחה .. הכול מוכן טיפ טופ כנסו ותהנו..

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים יקרים..... :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אז היסתובבתי לי ברחבי האינטרנט האין סופיים בשבועיים האחרונים וראיתי מארז פשוט מדהים  :cool2: ובלי לחשוב בכלל אמרתי חובה לבנות כזה.. אז תראו ותגידו את דעתכם:

http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21854&page=10&pp=15

אין אין לדעתי פשוט מדהים!!!!!!!! בקיצור אז כך הפרויקט שלי הולך להיתבסס על הפרויקט של הבחור הזה.. רק שעכשיו יש לי הרבה יותר כלים ואפשרויות... אז המארז שלי הולך להראות בדיוק אותו דבר רק עם שינויים ותוספות:

1. המארז שאני בחרתי :   http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1528&catcode=344

המארז הזה פשוט מושלם בשבילי גם ענקק גם גדול וגם איוורור מצויין בקיצור בול בשבילי גם מבחינת הכסף ועם שינוי קטן (החלפת דלת המארז השמלית בפרספקט שקוף ביותר.. ולהדביק על דלת המארז הימנית את המפרט והאוברקלוק של המחשב וכו וכו ) וכמובן 2 קטודות אולטרה ברייט לבנות בתוך המארז..+ אני שוקל להוסיף אולי שני צגים עם תאורה כמובן שיראו את המתח שהזיכרון והמעבד שמקבלים... וכמובן שבמארז לפי שראיתם יש צג טמפרטורה שיראה את הטמפ של המארז עצמו...

2. כמובן שבקומה העליונה יהייה הקרור גז שלי.. עם 2 קטודות אולטרה ברייט שהוזמנה מפרוזן (וכמובן עוד מלא דברים אחרים שתיראו בהמשך..)  ואיזה מדבקה יפה של להבות וכמובן שיהיה גם מדבקה אחת לפחות עם הלוגו של  HWZONE  רק כי מגיע להם... :xyxthumbs:  כמו כן יהיה גם צג טמפרטורה עם טהורה כחולה ושיראה לי את הטמפרטורה של הקומה העליונה..  הינה לינק לצג:        http://www.frozencpu.com/tmp-25.html

3. בקומה התחתונה הולך להיות מערכת קרור מיים קומפלקט... עם הרדיאטור+מאוורר 120 מקדימה והמשאבה הצינורות +2 מאווררים של 80 מאחורה שיוציאו אוויר +מיכל מיים קטן של המערכת.. כמובן צג טמפרטורה נוסף שיראה את הטמפרטורה של המיים במערכת... ו איזה מדבקה אחת או שתיים יפה  ו 2 קטודות אולטרה ברייט כחולות  וכמובן שמהערכת קרור מיים תיתחבר לשני בלוקים אחד לציפסט ואחד לכרטיס מסך 6800 אולטרה עם 170 וואט פלטייה ועל תדאגו היא לא תחמם את המערכת של המיים אני ידאג לזה באופן אישי עם איורור טוב.. ואולי עוד איזה משהו מעניין שלא עולה לי לראש עכשיו חח..

4. סליבינג לכול החוטים במחשב...

אהה בעיקרון זה מה שאני זוכר לבנתיים אני בטוח שבתיכנון יהיה עוד הרבה פשוט לא ועלה לי עכשיו לראש אבל אני מבטיח לעדכן המון בהמשך החלקים יגיעו בשבוע או שבוע וחצי הקרובים כך שעד אז יש לי זמן להכין את המארז+ הפרספקט לבואם של המערכת וכול מה שהזמנתי מפרוזן..

עידכונים יבואו בהמשך...

יחיאל

:)

• תגובות 143
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה גנבים האנשים :pissed:.....זה רעיון שלי!!!!....לפני שנה בערך עלה לי הרעיון....אתה יכולים לשאול את Holy j....אבל באמת רעיון טוב!

פורסם

נשמע מעניין....

בהחלט שווה לחכות לעידכונים... :xyxthumbs:

אגב איזה חלקים תשים שם?

את מה שכתוב בחתימה או שתחכה לדותן?

פורסם
  • מחבר

איזה גנבים האנשים :pissed:.....זה רעיון שלי!!!!....לפני שנה בערך עלה לי הרעיון....אתה יכולים לשאול את Holy j....אבל באמת רעיון טוב!

חחח סורי אחי אבל לא ידעתי בכול מקרה עם לא ממשתה את הרעיון זה אומר שאני זה שצירך לעשות את זה ואני יעשה חחח וחוץ מזה איך לך מערכת גז וכאלה...אז מה הקטע לבנות כזה דבר מפלצתי עם אין גז?

:silly:

נשמע מעניין....

בהחלט שווה לחכות לעידכונים... :xyxthumbs:

אגב איזה חלקים תשים שם?

את מה שכתוב בחתימה או שתחכה לדותן?

החלקים שהולכים להיות במחשב שלי זה הלוח (עם כול המודים)וזיכרון ( שעושה 308 עם 3.2 וולט אבל מפחיד להישאר עם כזה מתח חח)וכרטיס מסך ( שמגיע ל 493 בלי פלטייה אז מעניין מה יהייה עם פלטייה של 170!! חח) כמו שבחתימה וכמובן הדותן המדהים ביותר והמתאם של אסוס..

יחיאל

פורסם

במקום קירור גז היה אמור להיות שם אוסף קטן של מכוניות...משהו כמו 2-3 מכוניות...ואני מת כבר לראות איך יצא הפרוייקט שלך!

פורסם
  • מחבר

על תדאג זה לא אמור להיות פרויקט קשה בכלל...... כך שהבעיה היא רק החלקים מחו"ל שצריכים להגיע אחרת תוך 3 ימים הייתי מסיים חח בוכל מקרה אני ממאין שלא יקח יותר משבועיים גג שהכול יהיה מוכן ויגיע אבל אני לאט לאט יביא עידכונ ים :xyxthumbs:

יחיאל

פורסם

חשבתי על זה....לפרספקט לא תיהיה בעיה לשאת משקל כבד כל-כך??? קירור גז+מחשב?

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי... כבר עכשיו יש לי מארז מפרספקט שלם גם למחשב וגם לגז... עם 6 ממ פרספקט והכול מחזיק כמו ברזל... אז לא דואג ;D  אולי אני יביא במקרה הכי גרוע 8 מ"מ לחלק התחתון בקומה העליונה אני  משתמש ב 3 מ"מ גם כדי לחסוך בכסף וגם כי לא צריך משהו חזק ומיוחד כי אין שום משקל שם...

יחיאל

עריכה: שחכתי לציין שבעיקורן יש לי עכשיו מערכת קרור מיין מצויינת של זלמן ועם מאוורר של 120 היא מצליחה להחזיק את הכרטיס מסך שלי עם כול האוברקלוק על 32 מעלות!! שזה מטורף חח אבל לצערי היא לא יכולה להיכנס לתוך המארז הזה שאני הולך לבנות ולכן ואני נאלץ למכור אותה :-\ אז למעונינים לפרטי...

פורסם

יחיאל! שיהיה לך בהצלחה בפרוייקט! אכן פרוייקט מעניין!

פורסם

פשש נשמע טוב...

שיהיה בהצלחה...

אחי כמה עלה לך כל העסק?

פורסם

וואייי אתה משוגע?!?!?!!!!

בהצלחה בהמשך (אתה תזדקק לזה!!!)

תעדכן מהר לפני שאני מת חח... :smile1:

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

נשמע טוב!

בהצלחה בפרוייקט!

פורסם
  • מחבר

חחח תודה על התמיכה הרבה חח.. :xyxthumbs:

פשש נשמע טוב...

שיהיה בהצלחה...

אחי כמה עלה לך כל העסק?

על איזה עסק אתה מיתכוון?

עם אתה מיתכוון לכול החלקים שהזמנתי מפרוזן שזה מלאאא ולמארז וכו וכו יוצא איזה 1000 שקל אבל מה זה מטורףף חח וחוץ מזה שמצאתי קונה למארז מפרספקט שבנתי לפני איזה חודש ומכרתי אותו ב550 חח מחיר טוב חח כך שכבר חציר מהכסף יש לי וכמו כן כבר אמרתי שיש לי פה כבר מערכת קרור מיים מטורפת של זלמן וגם אותה אני מיתכוון למכור (מעונינים לפרטי) כך שאני מקווה לחסות את כול ההוצעות...

וואייי אתה משוגע?!?!?!!!!

בהצלחה בהמשך (אתה תזדקק לזה!!!)

תעדכן מהר לפני שאני מת חח... :smile1:

בהצלחה! :xyxthumbs:

כן אהה אבל אני פשוט בטוח שעם אני יצליח לעשות את הכול כמו שצריך ולשפר את זה עם הרעיונות שלי אז המארז הזה הולך להיות בין הייפים ביותר חח בארצנו הקטנה אבל זה רק דעתי.. :cool2: :cool2:

בכול מקרה פרוזן כבר שלחו את החבילה והיא צפויה להגיע תוך שבועיים חח בגלל שזה עם הדואר.. :-\ (חוסר כסף למשלוח כמו שצריך חח)) והדותן והמתאם החדש צפויים להגיע עוד שבוע וחצי בערך... ואת המארז כבר הזמנתי מנעה מחשבים יגיע עד סוף השבוע... יום ראשון הבאה או שישי הזה אפילו אני מיתכוון ליסוע לתל אביב ולהביא את כול חתיכות הפרספקט חתוכות ונקיות כמו שצריך ואז יום ראשון שני לחבר את המארז עצמו וכמובן להתחיל למלא אותו במה שייש שזה הקרור גז והמחשב עצמו ובנתיים לארגן כמה מדבקות יפות וכו וכו בוכל מקרה נקווה שהכול יהיה לפי הצפייה חח וזה יהיה פשוט מדהים לדעתי בוכל מקרה... :yelclap: :yelclap: :yelclap:

יחיאל

פורסם
  • מחבר

טוב אז ילאה מתחילים לעדכן...

אז כך תמונות אני יעלה רק ביום שלישי לצערי..(זה גם יתן לי זמן לסיים את השלד של המארז)

אז מה נעשה בכול הימם האחרונים :

1. המארז הגיע: המארז הזה פשוט מדהים באמת מה שניקרא בדיוק מה שרציתי.. אז כדי לייפיף אותו עוד יותר אז צבעתי את כולו מבפנים כמובן לצבע שחור.. כך שהמארז כולו שחור (ועם התאורה הלבנה ואדומה שתהייה בו יצא בסט..) הוספתי מאוורר 120 מקדימה עם לדים אדומים.. מה שניקרא יתן תאורה אדומה בפרונט של המארז (בחריצים הקידמים של האיוורור) הוספתי גם מאוורר 120 שקוף לחלוטין ובלי תאורה.. מאחורה.. (המאורר בלי תאורה כדי שהוא יתן את האפשקט עם הקטודות האולטרה לבנות שיהיו שם..) הוספתי עוד שני מאוורר של 40 מ"מ אחד יושב על הזיכרון והשני יושב על המולקסים הראשיים (של המעבד). עכשיו יש לי ספק של אנרמקס 425 וכדי שהוא לא יפריע לבלוק גז בחיבור למעבד היתה אפשרות במארז לחבר את הספק מה שניקרא מבחוץ (חכו לתמונות ותבינו) בכול מקרה זה רק עשה את הכול יותר יפה לדעתי חח.. כמובן שנעשו במארז חור בגג על מנת להכניס את הבלוק של הגז למעבד.. וכמובן שגם חור 8 ס"מ בריצפת המארז.. בדיוק מתחת להרדיסקים.. (כך לא רואים את החור אלה רק את הצינור חח.כמובן עם מיים שזוהרים חח) ולסיום כול הכוננים (צורב די-ו-די + aerocool המדהים עם התאורה וכו כ + כונן פלופי ) ניצבעו לשחור... וכמובן שדלת המארז השמאלית ניחתכה (בצורה נקייה כמובן) עד כמה שרק אפשר כדי שהכול יהיהי שקוף (כמובן שאת החיתוך יחסה פרספקט 2 מ"מ שקוף..) עד לפה מהארז...(לבנתיים)

2. היום בבוקר הלכתי לתל אביב ושם דאגתי להביא בדיוק את המידות של הפרספקט שאני צריך חתוכות ומוכנות פלס...(כדי שזה לא יראה עבודה זולה) אני מיתכוון ביום ראשון להגיע הביתה (כי אני אצל החברה עכשיו) ולהרכיב את הכול...

3. כמו כן ביום ראשון מתוכנן שאני יקפוץ לחנות לכלים הקרובה לביתי ואני יביא את המגדח שעושה חור במדיוק של 8 ס"מ וגם אחד של 12 ס"מ כדי שגם פה הכול יהיה נקי.. ואולי ביום שני עם יהיה כוח אז ללכת ולהביא את כול המדבקות שחשבתי אליהם בראש בשביל להדביק על המארז.. (כמו שהובטח תהיה גם פינה לסטיקר של hwzone רק כי מגיע להם.. :yelclap: :yelclap: :yelclap: )

וכמובן שהלרכיב את הקרור גז וכול המחשב (לפחות לפי החלקים שיש לי עכשיו ) ואז להעלות תמונות ופשוט להמתין לחלקים שיגיעו מחו"ל זה מלאאאאאאאאאאא :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תמונות יעלו ביום שלישי.. אלה עם אני ימצא מצלמה אחרת לפני..

יחיאל

פורסם

נראה לי שיצא מדהים!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים