עבור לתוכן

סליחה שאני מציף את הפורום בהוד..-המלצה לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs)

התקציב עד 450-400 שח.

שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט.

טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל.

תודה מראש

פורסם

יש הבדל זניח בין כרטיס קול אונבורד עדכני לבין כרטיס קול חיצוני "איכותי".

ב-450 תקנה אלטק לנסינג ATP3 ולא יכאבו לך יותר האוזניים.

פורסם
יש הבדל זניח בין כרטיס קול אונבורד עדכני לבין כרטיס קול חיצוני "איכותי".

ממתי?! כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יקרע לכל אונבורד את הצורה. חוץ מה-SS וה-ENVY שאיתם התחרות קשה יותר (אבל אני בספק אם ישלו אחד מהם).

אני עברתי פעם מהאונבורד הזוועתי שהיה לי (ALC650) לאודיג'י 2ZS, וההבדל היה גדול מאוד. גם חבר שלי שלא מזמן קנה את ה-ZS לא מפסיק להתלהב ממנו (וזה מישהו שיש לו ציוד שמאפשר לו לשמוע הבדלים. יש לו SR225).

Anatoli.

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לדיון, אבל זה יכול מאוד להועיל גם לפותח הת'ראד

אנטולי, יש הבדל באיכות הסאונד בין האודיג'י 2 bulk  לבין ה- ZS?

ואם כן, האם הוא שווה את ההפרש הגדול במחיר?

פורסם
  • מחבר

כרטיס ה-onboard הנוכחי שלי הוא realtec alc850 מה ההבדל בין לבין audigy 2 zs? ואני מחפש יותר אחר אוזניות איכותיות וחשבתי בינתיים על grado sr60 אם סנהייזר hd212 .השאלה שלי היא האם אני יוכל לנצל את האוזניות הללו עם הכרטיס קול הזה או שהם יוגבלו ואני לא ארגיש בהבדל?

פורסם

אני פעם השתמשתי באוזניות מאוד זולות של ניומארק עם האודיג'י, והן נשמעו איתו טוב הרבה יותר מאשר עם האונבורד.

האודיג'י' 2ZS לא טוב בהרבה מה-2 הרגיל. אני בספק אם תוכל לשמוע את ההבדל. אני בזמנו רכשתי אותו כי קיבלתי עליו מחיר דיי טוב וכי שקלתי מערכת 7.1 ועוד כמה דברים שהכרטיס הזה יכול היה להעניק לי.

Anatoli.

פורסם

פתחתי דיון חדש בנושא

פורסם

למה שלא תפתח דיון חדש לצורך העניין?

יש לנו בפורום מישהו שיש לו אותו ויוכל לתת לך דעה במידה וריאה דיון העוסק בכרטיס הזה. גם אני שמעתי אותו, ואשמח לענות לך במידה ותפתח דיון נפרד.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים