פורסם 2005 ביוני 2020 שנים ממוצע 90, ירידה במתמטיקה... לעזעזל עם המבחן העירוני במתמטיקה.... :-X אבל לא נורא !! גמרתי ט' !!! בתופים במחולות !!!! :funn: :DJsmile: :ylsuper: :jump1:
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אבל לא נורא !! גמרתי ט' !!! בתופים במחולות !!!! :funn: :DJsmile: :ylsuper: :jump1: תהיה שמח רק אם בכוונתך לפרוש עכשיו כשזה חוקי.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים וואי כמה עצוב זה לדעת שאת התעודה שלי, סוף כיתה י"א, בעלת הממוצע 98 אני יכולה לתת לשכנה לנגב איתה את התחת... :'( כמה חבל שהיא לא אומרת כלום, ומה שרלוונטי זה למעשה הבגרויות...
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אם יש לך ממוצע 98 אז מן הסתם גם המגנים שלך נושקים לציון זה וכמו כן נפקא מינה שציוני הבגרות שלך לא נופלים רחוק מזה
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים ממוצע 76 בקושי למדתי ובדברים החשובים היה בסדר:מחשבים-100מתמטיקה-90אנגלית-76 (הכי טוב שלי מכל השנים)
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אם יש לך ממוצע 98 אז מן הסתם גם המגנים שלך נושקים לציון זה וכמו כן נפקא מינה שציוני הבגרות שלך לא נופלים רחוק מזה צודק....מגנים אצלי טובים.... אבל ביניינו...זה לא רק תוצאה של שכל חריף (גם אבל לא רק), זה גם תוצאה של...קסם אישי? בגרות זה דבר יבש, ולפעמים נדפקים בזה חזק (מנסיון אישי), ומוציאים חרא של ציון גם עם מגן 100.... מה שגורם לבזבוז 15 יום מהחופש הגדול למועד ב'... :-[ לכן תעודת בגרות היא ממש לא כמו תעודת בית ספר רגילה....וחבל...
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים זה באמת בולשיט. אפילו התעודת בגרות לדעתי לא כ"כ חשובה. מה שהכי משפיע לדעתי זה פסיכומטרי. למשל תסתכלו על TOPGUN עם פסיכומטרי 800. אני חושב שיקבלו אותו לכל מקום גם בלי תעודת בגרות עריכה: מה שדארק ריספקט אמר למטה... ל-TopGun יש פסיכומטרי 800 ? :o פששש... יפה מאוד. :o
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים וואי כמה עצוב זה לדעת שאת התעודה שלי, סוף כיתה י"א, בעלת הממוצע 98 אני יכולה לתת לשכנה לנגב איתה את התחת... :'( כמה חבל שהיא לא אומרת כלום, ומה שרלוונטי זה למעשה הבגרויות... אתה יכול גם להביא לי אותה כן. ומה הבעיה עם קסם אישי זה הדבר היחיד שחשוב
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מי חורש 15 יום למועד ב', 2-3 ימים זה די והותר בכל מקרה אתה מקבל בבגרות את הציון שמגיע לך אלא אם העתקת... אז אם קבלת חרא ציון עם מגן 100 אין לך מה להתלונן מקסימום יש מועדי ב' וחורף ומה לא, המערכת מאד פיירית, אפילו יותר מדי פיירית לעתים. זה גם תוצאה של...קסם אישי? את רומזת לנפקאות? עריכה: אתה יכול גם להביא לי אותה ממוצע 96 ולא הבנת שליבי היא בת?............... או שהבעיה היא אצל ליבי דווקא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.