עבור לתוכן

ipod mini vs. h10 - audio

Featured Replies

פורסם

אוקיי..

בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים.

אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10?

תודה.

פורסם

האיריבר הוא יותר טוב וההוכחה היא

שבמפגש האחרון אנטולי הביא את האוזניות של (ATH-900?) והשווה המיני לא הזיז ואילו האיריבר והקרבון כן

דרך אגב מבחינת איכות נטו הקריאטיב הכי טובים

ואם קצת היית מחפש היית מוצא תשובה לשאלה שלך במפורש בביקורת על הH120

פורסם

לא הבנתי כ"כ את הקביעה שלך לזה שהH10 נשמע יותר טוב..? האייפוד לא יכול להזיז אוזניות כאלה, למרות ההתנגדות הנמוכה שלהן, ולמרות שיש לאייפוד יציאה יותר חזקה מהאייריבר (30MW לכל ערוץ) וזה בהחלט פאק... מה שעוד יותר מוזר זה שאת הE5C האייפוד מריץ בלי בעיה, וזו אוזניה עם התנגדות של 120OHM.

יותר משתלם היום לקנות H10, וזה דיי ברור.

הקריאייטיב לא בהכרח בעלי האיכות סאונד הטובה ביותר (כי נתונים על הנייר לא קובעים), תסתכל בCNET, פרסמו בימים האחרונים ביקורת סאונד על מספר מכשירים, והקריאייטיב הם לא המובילים, אלא סוני עם הHD5, מקום שני זה X5 וH320, אח"כ ZEN TOUCH, ובסוף אייפוד פוטו... אבל מצד שני הצוות של CNET נותן לציוד של BOSE ציון גבוה.. אז לא יודע עד כמה ניתן לבטוח בהם..

כדאי לשמוע בשניהם ולבחור במה שאוהבים יותר, כי גם הצוות של CNET(שלא מקצועי לפי דעתי כשזה מגיע לסאונד), דירג את המכשירים לפי מה שמצא חן בעיניהם יותר.

פורסם

בלי להתייחס לדור החדש כי אני לא מכיר אותו כל כך ולא התניסתי בו

ודרך אגב שכחתי לציין ששמיעה זה דבר סוביייקטיבי

פורסם
  • מחבר

אוקיי נתונים על הנייר לא קובעים

(אני יודע ובגלל זה אני שואל..)

ובכל"ז אחרי הפאק שאייפוד לא עובד טוב עם A900 מי מהם נותן סאונד יותר טוב?

פורסם

אני בטוח שאף אחד חוץ מאודיופילים לא מבחין באיכות של סאונד.

תנו לי אייפוד ואייריבר עם אותן אוזניות, את אותו שיר, בלי אקוולייזרים, ואני בטוח שזה ישמע לי אותו דבר.

פורסם

אני לא אודיופיל, ואני הרגשתי הבדל (לא קטן) בין האייפוד 20 ג'יגה דור רביעי לאייריבר IFP-799, עם אותן אוזניות ובלי EQ...

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבדל לטובת מי?

פורסם

כבעלים רישמיים של הH10

TAKE IT MANNN!!!

פורסם
  • מחבר

כבעלים רישמיים של הH10

TAKE IT MANNN!!!

זה די ברור שאם יש לך אייריבר אתה תעדיף אותו אבל השאלה היא אם השוות אותו לאייפוד?

פורסם

באמת נראה לך שבחרתי בו סתם?

הבחירה בוצעה לאחר השוואות מרובות..

פורסם
  • מחבר

באמת נראה לך שבחרתי בו סתם?

הבחירה בוצעה לאחר השוואות מרובות..

יש לך בקורות שהסתמכת עליהן אולי?

פורסם

אני בטוח שאף אחד חוץ מאודיופילים לא מבחין באיכות של סאונד.

צא מנקודת הנחה שיש כמה אודיופיליים בפורום, והם גם קוראים את הת'רד מתוך מטרה לקנות נגן וההבדל באיכות הסאונד משמעותי עבורם.    

פורסם

שמע תנסה להתווכח אבל עודה אחת אתה לא תוכל למחוק - האיריבר יותר טוב מהמיני אייפוד בכל(חוץ מניווט) רוצה תמשיך אבל כבר ענו לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים