עבור לתוכן

שאלה בקשר לבעיה בSANDISK MP3 PLAYER 512

Featured Replies

פורסם

שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד .

מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר.

האם יש משהו בפורום שיש לו את אותה הבעיה אם המכשיר הזה או שפשוט קיבלתי פאק ביצור?

פורסם

לי יש את הנגן של הגיגה - עבדתי עם בטריות רגילות ונטענות וכולם עובדות מצוין - זה מוזר שהחברה שלחה לך מייל כזה כי אצלי הוא מנגן הכול כולל VBR, לדעתי שווה ללכת לממש את האחריות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לממש את האחריות והם בדקו וטענו שזה קורה בגלל שאני משתמש בבטריות של חברות לא ידועות כמו samco וturbo plus של king super ,באיזה בטריות רגילות אתה השתמשת והאם יכול להיות הגיוני שבטריות מסוימות ישרדו פחות משעה בעוד שבטרייה של חברה ידועה תשרוד 15 שעות.

פורסם

לא מכיר את טורבו פלוס וקינג סופר - אבל עם samco יש לי ניסיון (במכשירים אחרים) והן על הפנים - לא מחזיקות בכלל , אני השתמשתי בבטרייה של GP שהגיעה עם הנגן והוא באמת עבד בערך בתחום זמן הזה (15 שעות) , אחרי זה החלפתי לדורה-סל וגם עבדה מצויין , עכשיו קניתי מטען GP עם שתי בטריות AAA - לגביהן אני לא יכול לתת ביקורת - צריך שלוש מחזורי טעינה-שימוש כדי לממש את הפוטנציאל שלהן ועדיין לא הגעתי לזה.

והאם יכול להיות הגיוני שבטריות מסוימות ישרדו פחות משעה בעוד שבטרייה של חברה ידועה תשרוד 15 שעות.

הגיוני מאוד - אי אפשר לצפות ליותר מזה מבטרייה שעולה 2 שקל.

פורסם
  • מחבר

בונה תודה על התגובה המהירה.

אז חבל שהשארתי את זה במעבדה של החנות לבדיקה.

זה שסוללות נטענות הם 1.2V במקום 1.5V לא יפריע למכשיר?

קניתי עכשיו בשביל המכשיר סוללות נטענות של uniross 900 mA מקווה שיהיה בסדר.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אלקליין יחזיקו יותר זמן בנגן מאשר נטענות, אבל נטענות יותר ידידותיות לסביבה, ואחרי חודש בערך, גם לכיס.

לא צפויה להיות בעיה עם נטענות.. בנגן של אייריבר - IFP-799, הוא פשוט מנגן פחות זמן עם הנטענות, ואין לו גם בעיה לנגן קבצים ב320KBPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים