עבור לתוכן

הצעה שקיבלתי מK.S.P

Featured Replies

פורסם

Amd Athlon Xp 1800+

ChainTech 7VJLAPOGEE

DDR333 256 Mb

Midi P-4 400W + 2 FANS

אני הסברתי למוכר שאני מעוניין בO/c

הוא התעקש שאסור שאני יעשה O/c היא זה רק גורם לנזק ושאל אותי במה זה עוזר אמרתי לו בביצועים והוא אמר לי שרוב המשחקים לא צריכים כזאת מהירות אמרתי לו שמע אני פשוט מעוניין לעלות את ביצועי המערכת שלי גם זה יעזור לי קצת בעתיד וגם ( אני בעיקר עושה ריפ לסרטי DVD והופך אותם לDivx שזה תהליך די הרוך אז ניסיתי להסביר לו וזה לא הלך)

עוד דבר הסברתי לו שלגבי הלוח אולי הוא טוב ומציג ביצועים טובים אני לא ממש מחבב את החברה הזאותי אני הייתי מעדיף לקנות כבר איזה

MSI KT333 או משהו בסגנון (כאמור גם הלוח הזה לא טוב לO/c לפי מייטב ידיעתי)

לגבי הזיכרון אמרתי לו שאני מעוניין בCorsair או Samsung אבל אני מעדיף קצת יותר את הCorsair בגלל ה"מפזר חום" שעליו

אני לא טיפוס שאוהב להתסכן אגב שאמרתי לו לגבי זה שאני רוצה Corsair הוא שאל אותי מה?

הוא לא מכיר את החברה הזאותי אפילו ולגבי המארז אין לי שום בעייה אבל הבעייה היא החום הוא אמר לי ש

אם אני יקנה מעבד Amd Athlon Xp 1800+ הוא מבטיח לי טמפ' בין 45 עד 55 מעלות אבל ביום חם מאוד !!!

לי זה לא נראה הגיוני ואז אמרתי לו שמעבדי Amd Athlon Xp מתחחמים יחסית יותר מהאינטל ומגיעים גם בלי שום בעייה לפעמים ל 70 מעלות יש מקרים קיצוניים של 60 -65 אבל הוא אמר לי 55-45 הוא אמר לי שהוא ישים על זה מפזר חום מנחושת עם מאוורר.

בקיצור הוא אומר לי שO/c זה בכלל לא טוב והסביר לי שזה לא תורם ושזה רק גורם לנזק

המפרט שאני רציתי:

P4 1.8a

Epox 4g4a+

Corsair 2700C2 Or 3000C2 -256A

כאמור זה יספק אותי לבנתיים וכרטיס מסך טוב אני יקנה בהמשך השנה

בסביבות חודש דצמבר ינואר אני לא עושה גיימר רציני או משהו אני יכול להחזיק בנתיים הGF2MX400 במחשב שלי אח שלי מספק אותי מאוד

רציתי לדעת מה אתם אומרים ומה אתם בכלל חושבים על K.S.P

נ.ב ההורים שלי גם רוצים לדעת בגלל זה כתבתי את זה תודה רבה לכם.

פורסם

עם ידע שלך ב O/C הוא כזה שאתה שואל את המוכר - אז הסיכון מצדיק זהירות יתרה .

פורסם

זה מוכר מצוי סתם דואג לרווח שלו וחושב שאף אחד מאיתנו הצעירים לא מבינים מה שהם אומרים ואנחנו רק פולטים ראשי תיבות באוויר עזוב אותו וקנה מה שאתה רוצה או שתקשר אותו לפה והוא יחטוף ורק חסר לו שהוא גם סוחר במוצרי קבר.

פורסם

וSIXCLUB אחלה פילוסופיה.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אני יודע בדיוק מה אני רוצה ב

O/c

אני לא זה שדאגתי ההורים שלי הוא אמר לאמא שלי שזה כמו לקחת תנור ולחמם אותו עוד יותר וככה לשרוף את ההעוגה הוא אמר לה עם היא רוצה שהבן שלה יעשה ניסויים (כי לפי דעתו זה סתם וזה רק משמש לניסויים) אז אמא שלי פחדה היא חשבה שככה אני ישרוף את המעבד

הוא אמר לה שפנדה מה שעושים שמה זה נותנים לך מעבד ואומרים לך תעשה O/c כדי שתשרוף את זה ואז תקנה אחד חדש ?!

בכל מקרה אני יודע בדיוק מה אני רוצה בO/c

Fsb=145 בסביבות

Ratio: 4:5

וככה הזיכרונות שלי יפעלו ב362 הבנתם ?

אולי אני יעלה את הFSB עוד יותר הכול תלוי לגבי התאריך ייצור שאני יקח :16/6/02 + וסדרת ייצור 003

ומקום ייצור:קוסטה ריקה הם יותר טובים לO/c ככה אומרים אבל שיהיה זה לא כזה מרכיב חשוב :)

בקיצור אני יודע בדיוק מה לעשות זו לא הבעייה וגם לא טעייה לי בעייה של מתחים הלוח שלי מספיק טוב גם ככה הוא יכול להגיע ל

Vdimm של עד 3.2V ואני מתכוון להגיע אולי השיא בסביבות עד ה2.7V

שהזיכרון בה ב2.5V אני כמעט גם בטוח שאני ישאר ב2.5V אבל הכול פתוח נחייה ונראה

פורסם

אל תיתייחס אליו בכלל הוא סתם רוצה לקבל את הכסף שלו, תעשה כמוני לך לחנות מקומית שאתה מכיר שם את המוכר כמוני והוא יבין אותך וגם יעשה קומבינה כמו אצלי ( את הכרטיס מסך הוא מכר לי ב100 ש''ח לפני שנה וחצי כשרק קניתי את המחשב לא עכשיו וגם מקלדת ועכבר קיבלתי חינם ).

פורסם
  • מחבר

חחח...

אתה חושב שאני זה שמפחד זה אמא שלי שמפחדת!

אני ממש לא שם על המוכר אמרתי לו שיביא לי את מה שאני רוצה ביפה הוא התעקש והסביר לאמא שלי לגבי הO/c והיא פחדה אתה מבין הוא הסביר לה שזה כמו לעלות את הטמפ' בתנור וככה לשרוף את העוגה משהו כזה אז היא חושבת שזה רק מעלה את הטמפ' ולא את הביצועים הבנתה?

אני ממש לא שם על המוכר אני בסוף יקנה מפנדה למרות שאמא שלי עכשיו חושבת שפנדה הם זבל בגלל מה שהוא אמר.

פורסם

הצ'יינטק זה אחלה לוח, וגם עושה OC טוב למיטב ידיעתי

פורסם

rock on dude

פורסם
  • מחבר

נו אז מה אתם אומרים ולא אני לא ילך על

ChainTech

בגלל שאני עדיין מפחד מהחברה הזאותי ולא ממש מעדיף אותה על חברות כמו

MSI Epox

אפילו עם השיפור שלהם הוא רק נותן לי עוד 3 פריימים במשחקים.. (סתם דוגמא )

אני בעיקר מפחד מתאימות אצלהם. ומהיציבות.

פורסם

שמע,

יש לך בKSP (אם אתה חייב לקונת אצלם) את האפוקס 8K3A+ שהוא לוח מעולה, לך עליו.

לגבי הO\C- תרגיע את אמא שלך ותגיד לה שאין מה לפחד..כי גם במקרה ונשרף, האחריות מכסה את העניין ואין להם דרך לדעת שנעשה מה שנעשה (אל תשכח לאפס את הביוס במקרה והלוח לא נשרף ;D).

תתחדש.

פורסם

במקרה והוא נשרף יש קדחת .. לא אחריות ..

קרא מה שכתבתי על העניין לפני כמה ימים, הם מחתימית על חוזה מפוקפק כדי לא להחליף במדה והוא נשרף ... פוחם .. או שבור רגל :P

פורסם

אז אל תקנה אצלם, בכל חנות אחרת יש אחריות על העניין.

פורסם
  • מחבר

איפה וממתי יש אחריות על O/c ?

פורסם

אל תקשיב למוכרים הם חושבים שהם מבינים הכל, והם לא... בייחוד עתיד מחשבים הבני זו**ת, הייתי שמה, אז המוכר הסביר לאיזה שני נערים בכלליות על המפרט שהוא בנה להם אז הוא שם להם DDR PC-2100 בפנטיום 4 ואמרתי לו שRDRAM יותר טוב והוא התווכח והתווכח ובסוף אמר בזלזול: "טוב, בסדר, צודק צודק..." והנהן עם הראש בזלזול. וגם בא איזה בנאדם כנראה מנהל חברה ורצה מחשבים לעובדים כאלו שיריצו יישומי אופיס ושיהיו זולים, אז מה המוכר נותן לו CELERON 1200 עם GEFORCE 2 MX400 אמרתי לבנאדם שהוא לא צריך את זה, שייקח DURON 1000 וכרטיס מסך תומך 3D על הלוח כי זה רק לעבודה משרדית. ואז המוכר המניאק אמר לי : "חמוד - אני יודע מה אני עושה!". רק בגלל שאני בן 15 הם מזלזלים. צריך להשמיד כל מוכר שם ואת החנות!!!!! :AR15:

***עריכה***

יחי משתמשי HWZONE!!!

***עריכה*** מספר 2

שכחתי לספר שעכבר אופטי אלחוטי עולה שם 460 שקל ובKSP 280 אני חושב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים