עבור לתוכן

כמה צריך להגדיר את הזיכרון הווירטואלי שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB)

וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב?

אם לא למה לשנות?

11hs.th.png

פורסם

זה מוגזם......יותר מדי מוגזם,

בעקרון לפי "הספר" אתה צריך לשים זיכרון ווירטואלי פי 2 מהזכרון הפיזי, אבל זה היה שעודד הזכרונות היו 128 ו256.

יש לך ג'יגה, אני לא רואה בכלל צורך בזכרון ווירטואלי, סתם להאט את המערכת.

כדי לבדוק אם אי פעם תצטרך לעבור את הג'יגה פשוט תפעיל כמה תכנות כבדות שאתה משתמש בהם באופן קבוע, בזמן העבודה שלך בהם(יכול להיות גם משחקים) תריץ את הTask Manager וב"ביצועים" תסתכל מהו ערך הPeak, הוא יגיד לך מה השימוש הכי גדול שהיה עד עכשיו בזכרון, אם לא עבר את הג'יגה אז תבטל את הזכרון הווירטואלי, ואם עברת(ואני מתקשה להאמין שעברת...) אז תחשב לבד ותדע כמה להוסיף, עם מקום ספייר.

בהצלחה

פורסם

קןדם כל, קובץ Swap מומלץ לשים במחיצה בה גודל ה-Clusters הוא 4K, כלומר מחיצה בפורמט FAT32 בגודל של בין 2GB ל-8GB, או במחיצה בפורמט NTFS עם גודל Clusters של 4K (ברירת מחדל). בד"כ, אין צורך לשנות את המיקום של הקובץ Swap, מחיצת ה-System מספיקה.

שנית כל, למשתמש הממוצע 1GB זיכרון ממשי מספיק בהחלט לרוב הישומים, ואין צורך בזיכרון וירטואלי נוסף.

האם אתה משתמש במחשב בישומים מאוד כבדים?

תריץ כמה ישומים כבדים שאתה נוהג להשתמש בהם במקביל, ותבדוק בכמה זיכרון התוכנות שלך משתמשות בפועל.

במידה והתוכנות שלך לא צורכות יותר מ-1GB זיכרון, ניתן לבטל את הזיכרון הוירטואלי (תציב את הערך שלו על אפס).

ביטול של הזיכרון הוירטואלי (במידה ואין בו צורך) גורם למחשב לרוץ הרבה יותר מהר.

בכל אופן, לא נראה לי שאתה צריך יותר מ-512MB זיכרון וירטואלי.

פורסם
  • מחבר

טוב כל אחד פה אומר לי מספר אחר לשים .. טוב לא משנה הנה המקסימום שהגעתי (לאחר הפעלה של SA אחר כך איזה 7 תוכנות התוכנות שאני משתמש בהן הן קלילות אני לא משתמש בתוכנות"כבדות" אני משתמש בתוכנות כמו AD-AWARE וכל מיני תוכנות כאלו לנקות המחשב ותוכנות שמראות טמפ' של הרכיבים במחשב....)

16ux.th.png

1.מקווה לתשובה חד משמעית מכולם...

2.זה הגיעה ל1 ג'יגה?

פורסם

זה הגיע ל800 מגה, עכשיו השאלה שלי זה אם הפעלת את סאן אנדראס והפעלת את התוכנות בבת-אחת, או שסגרת אותו ואז הפעלת את התוכנות?

אם המשחק והתוכנות עבדו ביחד, אז אתה יכול להסיר את הזכרון הווירטואלי, אבל אם הם לא עבדו ביחד, אז יש איזהשהו סיכוי שתעבור את הג'יגה.

ההצעה שלי זה לוותר על הזכרון הווירטואלי...

ושאתה מבטל פשוט תסמן שהוא לא ישתמש בPAGING, אל תכתוב 0 כי אז זה נחשב שאתה משתמש בזה!

פורסם
  • מחבר

SA עבד לבד ואחריו פתחתי את מנהל משימות וראיתי את ה800 מגה...

אחרי זה פתחתי את כל התוכנות ביחד וזה לא העלה את ה800 מגה זה נשאר אותו דבר - -מה שאומר שהתוכנות האלו ממש לא כבדות ולא מזיזות כל כך לזכרונות...

עכשיו מה יותר כדאי לשים 0 (שעל זה לא שמעתי מימי) ?

או לסמן את האפשרות שהווינדוס ינהל את הזכירון הווירטואלי?

פורסם

נראה לי שאתה יכול לבטל את ה-Page File.

תבחר באפשרות No paging file.

במידה ויהיו לך בעיות, אז תגדיר Page File בגודל של 512MB.

פורסם
  • מחבר

אפשר תמונה של מה שאני צריך לסמן ולעשות בקשה..

אני לא בטוח שהבנתי ואני ממש לא רוצה לעשות טעויות...

פורסם

בתמונה הראשונה שצירפת תבחר באפשרות No paging file.

פורסם

איך אפשר לדעת מה גודל ה CLUSTER בדיסק הקשיח שלי???

פורסם
  • מחבר

בתמונה הראשונה שצירפת תבחר באפשרות No paging file.

1.אחי לא עדיף לתת לוינדוס לנהל את זה (אפשרות שניה בתמונה)

2. מזה PENDIG הזה בכלל?

פורסם

אין מה לדאוג, וינדוס יצא כאשר 256 מגה לזכרון היה "מספיק" וזה מה שהיה נחשב להרבה.

תאמין לי שאסור לתת לוינדוס לנהל שום דבר בעצמו.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי .. מה בקשר לשאלה השניה שלי...

מזה הPENDIGD הזה? מה הוא עושה?

פורסם

איך אפשר לדעת מה גודל ה CLUSTER בדיסק הקשיח שלי???

תפתח את ה-Command Prompt.

תיגש למחיצה שאתה רוצה לבדוק.

תרשום את הפקודה CHKDSK.

סורק הדיסק יבצע סריקה מהירה של הדיסק הקשיח, ויתן לך דו"ח.

בשורה השלישית לפני הסוף כתוב כמה בתים מוקצים בכל Allocation Unit.

1.אחי לא עדיף לתת לוינדוס לנהל את זה (אפשרות שניה בתמונה)

2. מזה PENDIG הזה בכלל?

אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אז תן ל-Windows לנהל את זה.

מומלץ להגדיר את ה-Page File באופן ידני על ערך קבוע, או לבטל אותו לחלוטין, כמובן בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה.

איפה אתה רואה PENDIG?

פירוש המילה Pending היא פעולה שתלויה ועומדת. הכוונה היא לפעולה שנמצאת בתור ההוראות ותתבצע בהמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים