פורסם 2005 ביוני 1920 שנים http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htmלפי התנתונים הוא נראה די מרשיםיש לי מעבד כמו במפרט בחתימה שלי והוא מגיע בער ל45-46 מעלות במנוחה ולא נראה לי שזה טוביש לי מאוורר נראה לי כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5740 כרגעוהוא לא מספיק לפי דעתימה נראה לכם?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים הוא נראה לי סתם צעצוע..אין שם שום נתון חשוב במיוחד שייתן לך שמץ עליו...לפי דעתי, תיקח XP90 של Thermalright ושים עליו את המאוורר Thermaltake SilentCat 92MM -שילוב מצויין, שייתן לך ביצועים מעולים.
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר תודה על העצהיש אולי עוד הצעות לגבי איזה מאוורר כדי לקחת משהו עד 240 שקל ושיהיה טוב עם הרבה RPM שקט ושיקרר טוב את ה3500 שלי
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר אה יש לי גם את השאלה הבאהיש לי 3 מאוורי 8 ס"מ (בנוסף ל מעבד ולספק) אחד בתחתית המארז שמכניס אוויר אחד בדלת השקופה שגם מכניס ואחד שמוציא אוויר בגב המארזהאם זה יכול להיות הסיבה לטמפ' הגבוהות או שהאיוורור נראה טובכי חשבתי אולי להחליף את האחורי ל 12 ס"ממה דעתכם
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אם אתה רוצה שקט אז יש את הזלמן שהוא מאוד שקט.בקשר למאוורר תחליף את המאוורר מאחור שמוציא, ב120 שקט.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים בחירה טובה גם כן.דרך אגב , שים לב שיש את זה במחיר יותר זול במקומות אחרים (מלבד נעה)
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! מוציאים את הפלסטיק השחור לפני התקנת הBT... אין לך בעיה איתו..
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים בכיף אחי.. אבל אם יש לך שאלה תפתח ת'רד אל תכניס אותה לת'רדים אחרים.. במיוחד אחרי שנעלו לך אחד... תקרא את חוקי הפורום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.