פורסם 2005 ביוני 1920 שנים באמת הפתעה ... להתחשב בזה שלאינטל אין שום מעבד שעוקף את הFX53 בgeneral use סינגל תרדי.ד"א פרי חדש?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר בגלל שהnda לא ירד זאת סקירה קצרה לכן חוץ ממשחקים יש שמה רק rendering וmemory bandwidth שלא אומרים הרבה
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים תפוחים 2,הפעם זה הבננות!אני מתערב שהבא זה יהיה תותים!חוצמזה אני עדיין מעדיף כפולים.
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר לפני שהנרד מהנושא אני רוצה להודיע שאני לא fan boy של amd כי אני יודע שמעבדי אינטל טובים יותר בקידוד סרטים ושht באמת עובד (זוכרים את ההפרש על קידוד הסרט בtoms ותראו עכשיו) ושכאשר אינטל תכניס את הסנטרינו למחשב הביתי amd צריך להכנס קצת ללחץ אבל שגם לamd יש יתרנות במשחקים ועם השליטה על הזיכרון מובנת במעבד וhtt שזה שיא הטכנולגיה אז תעזבו אני לא fanboy של אף אחד
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מה קשור סנטרינו למחשב הבייתי סנטרינו זה בכלל השילוב של מעבד אינטל כלשהו עם Wi-Fi בילט אין זה לא שייך בכלל לדותן או ליונה. זה יכול גם להיות סלרון
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר נכון סנטרינו זה כולל את הציפ של אינטל והwifi אבל אני מדבר על המעבד הנייד שאינטל עושים לו המרה למחשב שולחני אבל עזבו בו לא ניסתה מהנושא
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים גם בניאס נחשב כסנטרינו על פלטפורמה מסוימת (שאחת התכונות שלה היא WiFi Built In)ודותן נחשב גם כסונומה על פלטפורמה מתאימהאתם עירבבתם פה פלטפורומות וליבות
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים Any CPU experts can say me,if im gonna be bootlenecked by FX57 on 7800x2 SLI setup,running TV recording soft on backround
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תפוחים 2,הפעם זה הבננות!אני מתערב שהבא זה יהיה תותים!חוצמזה אני עדיין מעדיף כפולים.ואני מעדיף להשאיר את הכסף שלי אצלי ולא אצל מעבד שכמעט ולא יעזור לינ.בעוד מעט יהיה לנו פה סלט פירות עשיר למדי
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תפוחים 2,הפעם זה הבננות! אני מתערב שהבא זה יהיה תותים! חוצמזה אני עדיין מעדיף כפולים. לא ידעתי שיש אחרים במדברים בשפת הפירות *במחשבים ניידים סנטרינו יש צ'יפ על הלוח של אינטל, וכמו כן מיני PCI של רשת אלחוטית והמעבד החסכוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.