עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס קול התומך ב5.1

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה).

אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש:

6-Channel Audio 

The A7N8X uses an onboard Realtek ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound cards

בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד.

מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.

פורסם

בשביל סתם מוזיקה קח אותו הוא טוב אבל אם אתה רוצה אחד ממש טוב זה האודיג'י ZS

פורסם

באמת פיספסת ;D

שלושת החיבורים- כתום סגול צהוב , הם הפרונט ריר וסנטר

Asus-A7N8X-E-Dlx-connectors.jpg

פורסם

למה אתה מקלקל לו הוא רוצה כרטיס קול חדש

פורסם
  • מחבר

התמונה שהצגת היא של גירסת ה Delux. (שים לב גם לשם התמונה Asus-A7N8X-E-Dlx-connectors.jpg).

לצערי האודיג'י יקר מידי.. אני כעת מתלבט בין ה Sound Blaster 5.1 לבין Sound Blaster 24 bit (מלבד העובדה שהוא תומך ב7.1 - משהו שאני לא צריך).

איזו מהם עדיפה למערכת שיש לי ? (שניהם באותו מחיר)

פורסם

צודק, לא שמתי לב

בכל זאת, כתוב עליו שהוא 6 ערוצים, בחלק מכרטיסי הקול ישנם מפצלים שנכנסים ליציאה אחת בכרטיס, וממנה ל-5.1 תבדוק את העניין לפני קנייה

נסה לשאול בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות

אם בכל זאת אתה קונה, אני הייתי משקיע עוד 70 שקלים והולך על האודיג'י 2 שיש ב- KSP, הוא פשוט כמה רמות מעל לכרטיסים שציינת.

פורסם

למה לקנות כרטיס קול נוסף? אם רשום על הלוח שלך שהוא תומך ב-5.1 ויש לך רק 3 חיבורים, זה אומר שברגע שאתה מאפשר בתוכנה של הכרטיס את ה-5.1 ערוצים הוא הופך את כניסת הליין-אין וכניסת המיקרופון ליציאות לאחוריים ולסנטר/סאב. כבר עבדתי עם כמה לוחות שפעלו בצורה הזו.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים