פורסם 2005 ביוני 1920 שנים התאריך באמת אומר לאן מיתגיסים ? :s05: אם כן המצב שלי הוא כזה : אני בן יחיד אבל חתמו לי לקרבי ביגלל כל הסחבת שהיתה עם זה (ההורים לא רצו לחתום בהתחלה ) אני כבר לא אקבל מנילה קרבית כי זה כבר ממש קרוב לתאריך גיוס (25.7 אם אני זוכר נכון ) יש למישהו מושג לאן זה? תווודה.
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אם אתה מתגייס לקרבי בקיץ הזה אתה צריך לקבל מכתב השבוע עם תאריך חדש. אם במכתב החדש זה ישאר 25.7 זה יהיה גולני זה לא בהכרח רק שיריון זה גם גיוס לתותחנים. פשוט לא. תותחנים זה 7.8 אולי גם 8.8 למה אתה מתכוון? זה לא רק שיריון? אממ..זה יכול להיות גם חילוץ והצלה? אני חושש שלא. פשוט יש תפקידים ממיינים שדורשים טירונות 03, אז חלקם עושים אותה עם שריון (הדרכת חובשים)
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר זה לא בהכרח רק שיריון זה גם גיוס לתותחנים.באמת? ביאסת אותי קשות :-\-עריכה-DarK MinD, אתה בטוח שהוא טועה? וטירונות 03 נחשבת לקשה?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים כן (בקשר לבטוח)א. תותחנים מתגייסים ביום ראשון של השבוע השלישי של הגיוס (שמתחיל ב24 כביכול אבל ב25 בגלל צום)ב. אנשים שסימנו תותחנים מקום ראשון קיבלו 7.8ג. אני שעושה טירונות איתם מתגייס ב7.8קשה? קשה לי להגיד לך כי אני לא חייל, אבל מתחת לזה יש רק טירונות 02 שהיא שכונה, אבל אומרים שהמשמעת כאן יותר רצינית
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים 31/7? הממ.. לא סגור על זה, אבל נראה לי שמי שמתגייס בתאריך הזה הולך לצה"ל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.