עבור לתוכן

חוק טל עבר בכנסת

Featured Replies

פורסם

מי צריך בכלל את החרדים בצבא? כמו שאמרו כאן הם עסק יקר. והנה משהו שאולי ישמע מטומטם אבל קצת חשבתי עליו והוא נראה לי נכון: עוד 50 שנה כשהחרדים יהיו רוב וינסו להפוך אותנו לאיראן, לפחות לא תהיה להם את תמיכת הצבא והמשטרה והם לא יוכלו להקים משמרות מהפיכה...

• תגובות 61
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רוב = דמוקרטיה

הצבא יהיה חייב לעשות כל מה שהדרג המדיני יחליט, אלא אם כן יהיה מרד ותהיה מהפכה צבאית ואיזה גנרל יתפוס את השלטון ויהפוך אותנו לפקיסטן.

פורסם

אבל מן הסתם המדינה לא משלמת להם

יהודים שגרים בארהב עובדים. Duh .

פורסם

טוב שאותם חרדים קיצוניים לא ישרתו בצבא.

דעה אופיינית של "שינוי"

אלו שמנסים להשתמט בתירוץ דתי כלשהוא שיתביישו בעצמם.

דעה אופינית של חובשי כיפה

משהו כאן מוזר...

והינה פתרון שיגרום לכל הצדדים להיות לא מרוצים (גם "מגייסים" אותם, וגם יש אפלייה בין דתיים ולא דתיים) :

אגב, מהבחינה הזו אני תומך בהצעה לתת להם לשרת בשירות לאומי

פורסם

רוב = דמוקרטיה

הצבא יהיה חייב לעשות כל מה שהדרג המדיני יחליט, אלא אם כן יהיה מרד ותהיה מהפכה צבאית ואיזה גנרל יתפוס את השלטון ויהפוך אותנו לפקיסטן.

כן אבל הצבא חילוני והוא לא יסכים לשלטון דתי, שלדעתי פחות עדיף משלטון גנרלים למשל...

פורסם

שטויות

הצבא כשר יחסית

ואין בעיה שלא פתרו להם

והם עדיין סירבו

הציעו להם שירות לאומי

סירבו

הציעו להם שירות של שלושה חודשים

סירבו

הציעו להם שבועיים בשנה משא"ז סירבו

הגיע הזמן להפריד החרדים מהמדינה.

פורסם

אני חושב שזה די ברור שהם מסמלים את הרוע והחמדנות היהודית, הם בכלל לא מאמינים במדינה ולא רוצים לעזור, אבל כשזה בא לקבל ממנה כסף... הם בהחלט מכירים בה.

מילא שירות או עזרה לזולת או אני לא יודע מה רק שיתנו קצת, ושיפסיקו לבכות כמו תינוקות על כל בעיה שיש להם עם התקציב.

חבל שקצב ההתרבות שלהם הוא בערך פי 2 לפחות משל חילונים בטח זה בגלל שהדת אוסרת עליהם להשתמש בקונדומים.

לא שאני גזעני או משהו הם בדיוק בני אדם כמונו אבל הם עלוקות מוצצות.

עריכה - הגזמתי קצת אז קיצצתי את הת'ראד.

פורסם

יש לי פיתרון!

הם לא רוצים לשרת?

אז צ.ה.ל פשוט לא יגן על החרדים!

הם קוראים לו בית בושת! אין בעיה אז הבית בושת יפסיק לשמור עליהם ולאחר שערבים יכנסו בהם אני רוצה לשמוע מה הם יגידו!

ותיראה איך פתאום כולם יתגיסו!

בא לי פשוט לבעוט בהם!

פורסם

יש לי פיתרון!

הם לא רוצים לשרת?

אז צ.ה.ל פשוט לא יגן על החרדים!

הם קוראים לו בית בושת! אין בעיה אז הבית בושת יפסיק לשמור עליהם ולאחר שערבים יכנסו בהם אני רוצה לשמוע מה הם יגידו!

ותיראה איך פתאום כולם יתגיסו!

בא לי פשוט לבעוט בהם!

אז זהו, שאי אפשר.

הצבא חייב להגן על כל האזרחים ללא יוצא מן הכלל.. חבל.

פורסם

הוא צודק, אזרח ישראלי זה אזרח ישראלי, אפילו הערבים ביננו :(.

בכל מקרה הם נחשבים לסוג אחר של אזרחים על ידי המערכת הכלכלית >:(

פורסם
  • מחבר

לא רק על ידי המערכת הכלכלית, אלא גם ע"י הרשות המחוקקת שהעבירה את חוק טל, הרשות המבצעת שכמובן כפופה לכל רצונות החרדים ואפילו הרשות השופטת שאמורה להיות א-פוליטית אך אינה מתקוממת כנגד חוק פשיסטי שכזה.

פורסם

והדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות בקשר לזה, זה לדבר זה...

פורסם

אם הייתה ממשלה עם ביצים היא הייתה מראה לכל הדתיים ולכל אלה שרשמו בית בשת מה היה קורה בלי שצ.ה.ל היה שומר עליהם יום אחד!

הייתם רואים מה היה קורה אך כל חרדי היה מתגייס כמו טטלה לצ.ה.ל

פורסם

נראה לי דווקא שהם היו מקימים ארגוני הגנה עצמאיים יותר מלהתגייס לצהל, הרי יש להם את הכסף...

פורסם

נראה לי דווקא שהם היו מקימים ארגוני הגנה עצמאיים יותר מלהתגייס לצהל, הרי יש להם את הכסף...

אחד מחוקי מדינת ישראל אומר שאסור.

דתיים בארה"ב? עובדים. מה זה עובדים? ומרוויחים טוב.

מה לעשות איתם? אתה יודע מה צריך? יאללה לקומם אתכם? ביבי. צר לי. הבן אדם, אמנם יש לו קריירה חדשה של מרצה, אבל !

האינתיפאדה - ניסו להתחיל אותה בקבר רחל, כשהוא היה ראש הממשלה. יומיים!!! יומיים לקח לו לסים את זה. ברק החסר עמוד שדרה הזה. ושרון האוכל עזים הזה. גם הוא. דואג יותר מדי מה יגידו עליו. ביבי היה טורק את הדלת לחרדים בפנים, מסיים את האינתיפאדה, אוכל פול ועוד תוקע נוד בדרך.

מדינה מגעילה. בושה למדינה כזו, שישראלי זו קללה. במקום להיות אדיבים מטבענו, אנחנו תחמנים, אנוכיים ונעשה כל בשיכולתנו כדי לא לתרום. אתם מדברים על החרדים? ועל החילונים ששמשרתים? עזבו אותם. גם ככה......לא משנה. אתם יודעים כמה חילונים משתמטים? או כמה חילונים (כמה חברים שלי) שהם סוסים, חיות! מכונות הרג, והם לא רוצים קרבי, הלכו לאיזה משהו מגעיל איפשהו! איכס בושה.

אנשים המדינה מגעילה, ואנחנו נהפוך למדינה נורמלית כשהמשיח יבוא, והמבין יבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים