עבור לתוכן

סרטון קשה לצפיה, פולספגן גולף נשרפת לחתיכות.

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה חבל.. עצוב לי על הרכב ובשביל הנהג :'(

פורסם

הלהבות שיצאו מהאוטו, פשוט היו רצחניות!!!!

פורסם

אחח אחח כואב כואב לראות כל רכב טוב נהרס ובמיוחד עולה בלהבות שאתה לא יכול לעשות כלום.

פורסם

גם לקחת את הסרטון מCF וגם זה פורסם פה בעבר.

חוץ מזה מצידי שכל פלוצווגן בעולם תשרף כליל.

פורסם

שגיא פרסם את זה כבר...

עריכה :bose לא ראיתי שהגבת..

פורסם

נכון בסדר, לקחתי את זה משם, אסור לשתף?

פורסם

מותר אבל פרסמו את זה בפורום כבר....

פורסם

גם לקחת את הסרטון מCF וגם זה פורסם פה בעבר.

חוץ מזה מצידי שכל פלוצווגן בעולם תשרף כליל.

מה יש לך נגד פלוצפאגן.?

פלוץ -פאגן.

פלוצפגן.

WTF איך רושמים את זה?

פורסם

דבר ראשון רושמים פולקסווגן. פולק-עם, ווגן- מכונית. מכונית העם. הכי פשוט זה VW

דבר שני אני כל כך שונא אותם בגלל שהם מוכרים זבל במחיר גבוהה ללא תמורה ועוד אנשים קונים את זה  :screwy:

פורסם

צודק !

פורסם

איפה הערסים שעומדים בצד ומסתכלים ?

איזה סרטון מאופק! "טוב עוד רגע מכבי האש יגיעו ויכבו את הלהבה, לא נורא יש ביטוח"

פורסם

הם מתאפקים.. שלא להגיד

פורסם

דבר ראשון, מגיע לו, תראו כמה הוא השקיע באוטו, בטח עשה OC למנוע גם, אז לא פלא שנשרף, או שסתם יש לו מזל רע :).

דבר שני ממש לא מבין מה יש לכם נגד החברה (אם זה קטע אידיאולוגי בגלל הנאצים אני 100% מבין).

אבל רוב הרכבים של החברה הם רכבים טובים.

מבחינת ביצועים לאף אחד ממשפחת הVW אין בעיות חוץ מהחיפושית (ביחס למחיר המגוכח) והטורגן הזה.

המחיר לא גבוהים בכלל, אם רוצים לקבל איכות טובה כמו של אודי ומוכנים להוריד קצת על העיצוב, זה המחיר שמשלמים, בכלל לא מוגזם.

אמינות? חוץ משמועות שעוברות מפה לאוזן בארץ, הרכב נחשב לאמין מאוד (בין האמינים) בשאר העולם.

אבל הנושא הזה נטחן וזה יותר גרוע מוויכוח על דת אז אני יוותר הפעם :)

פורסם

מחירים לא גבוהים?? איפה אתה חי?!

אני אתן לך דוגמא. גולף אוטו' בסיסית עולה 142K, יש לה מנוע 1.6 עם 102 כ"ס ומבחינת אבזור פנים אין לה כלום. ב-138K אתה יכול לרכוש מאזדה 3 2 ליטר שיש לה 150 כ"ס והיא יותר טובה מהגולף בהכל!

נעבור לפאסאט. פאסאט אוטו' בסיסית עולה 172K היא באה עם מנוע 2 ליטר 8 שסתומים מיושן ובפנים כרגיל כלום. באותו מחיר אתה רוכש מאזדה 6 2.3 ליטר פרימיום ויש לה 166 כ"ס, מושבי עור וכמו המקרה עם הגולף ה-6 יותר טובה בפאסאט ב ה-כ-ל !!!!!

והאמינות שלהם לא משהו, להמון פלוצווגנים יש בעיית חלונות נופלים, יש המון מקרים עם פולו שהם נכבות באמצע הנסיעה ובכלל השירות של צ'מפיון הוא זבל!!!!!

קיצר, פלוצווגן זה חרא של אוטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים