עבור לתוכן

מעבד בטמפרטורה גבוהה .. מה עושים? תנו את עצתכם למצב

Featured Replies

פורסם

המסך שהוא הציג זה מה שצריך להיות, זה מציג את נתוני המעבד.

כדי לקבל את המתח בפועל יש להכנס ל SENSORS.

פורסם
  • מחבר

בבקשה הנה הלינק

http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=2VX8ZDH3CCY262DJY4IQW1CE7U

יש לי מאוור אחד שמכניס ואוויר מאחור , ומאוורר בצד המארז מהחלון שמוציא אוויר , ואחד למטה למטה מקדימה במארז מתחת לפלופי . מארז midi .

המאוורירים נראים לי פשוטים , הם הגיעו עם המאז נראה לי . במידה ואני יחליף אותם למווררים אחרים יותר חזקים האם זה כדאי.. ואיזה אתם ממליציים בדיוק לקנות

קנית את הכרטיס מסך החדש geforce 6600 gt agp , עכשיו נותר לי רק להחליף את הספק הג'נרי שלי . אבל בינתיים אני אסתדר איתו .

טוב אני הולך להחליף מישחה תרמית אנקה את המארז מאבק ואעדכן אותכם בטמפרטורות .

אז תגידו לי רק אם הכל בסדר עם המחתים ... ואם אני צריך לשנות משהוא איפה בדיוק בביוס ?

פורסם
  • מחבר

חידשתי חומר תרמי לפי המדריך באתר. עכשיו המחשב נדלק לשני שניות ואז נכבה . הלוח נשאר דלוק .

מה יכול להות הבעיה?

אני עכשו אשים את ההטסינק עוד פעם ואנסה נראה אם זה יעבוד .  :kopfpatsch: :kopfpatsch:

איה איה איה!! :kopfpatsch:

הלך המעבד.. הוא נשרף כנראה שלא שמתי היטסינק טוב ..

יההיה בסדררר

פורסם

הפעלת את המחשב ללא ההיטסינק?

פורסם
  • מחבר

הפעלת את המחשב ללא ההיטסינק?

lol , אני לא עד כדי כך טיפש :)

שמתי את ההטסינק והוא היה יושב טוב . הדלקתי כמה פעמים זה ההטסינק היה מסתובב כמה לשתי שניות ואז המחשב נכבה. לאחר מכן פירקתי והרכבתי שוב את ההטסינק אבל אז זה לא נדלק בכלל. הרחתי את המעבד.. והריח אמר הכל. המעבד פשוט נשרף.

כנראה ההטסינק לא ישב טוב על המעבד .

הסיפור הוא ככה :

בקיצור גם ככה המעבד לא תיפקד טוב בכלל מכיוון שלפני שנה ההטסינק פשוט עבד חלש מאד והמחשב היה מצפצף בגלל החום הגבוהה שהגיע המעבד 70 מעלות . ואני לא טיפלתי בבעיה כיוון שנסעתי ל3 חודשים. ואחי היה מפעיל quacke 3 כל יום שלא הייתי. אז המעבד עבד למשך תקופה ארוכה בחום גבוהה ביותר מה שגרם לו נזק רב מאד ובטח קצר בחייו. לפני חודשיים אני החלפתי את ההטסינק ל 3d rocket cooler וחשבתי שזה יעזור להוריד את המעלות הגבוהות של המעבד,65 מעלות בלי להריץ כלום.אבל זה לא עזר.

לפני כמה ימים חידשתי את המשחה התרמית  כי חשבתי שזה יעזור להוריד את המעלות הגבוהות ואז כשהדלקתי את המחשב כמה פעמים הוא היה נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. כמו שאמרתי קודם לכן המעבד נשרף ועכשיו אני מחכה שיחליפו לי אותו .

אני מקווה שבמעבד החדש אני לא אקבל 65 מעלות . :)

קניתי גם כרטיס מסך חדש geforce 6600 gt מקווה שאני אהנה עכשיו ממשחקים כיון שסבלתי מאד מה geforce 5200 שהריץ משחקים בצורה עלובה.

וקניתי ספק חדש enermax 420 w ver 2 . היה לי קודם ספק ג'נרי יימח שמו אפילו ראיתי בשני פינים שלו קצת צבע חום :(

המחשב גם היה איטי תמיד . לא מהיר וחלק כזה. מקווה שסוף סןף אוכל להנות מהמחשב הזה .

פורסם

אל תיהיה בטוח כל כך מהר שהמעבד נשרף.

בדר"כ אם המעבד עולה לטמפ' גבוהות (70-100) אז המחשב פשוט נכבה.

יותר הגיוני שהבעייה היא בלוח אם ויכול להיות שהוא התקצר אז תבדוק שאף מגע לא נוגע בחלק כלשהו במארז.

יכול להיות כשפירקת את ההיט סינק אז הוצאת את ה ספייסרים או ששמת אותם לא טוב.

בכל מקרה תנסה לעשות את מה שאמרתי ואם לא אז שום דבר לא אבוד..... יכול להיות שהפתרון ימצא כאן בפורום אז אל תתייאש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים