עבור לתוכן

מה היתרון של הbh-5

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאפשר לעלות הרבה מטח לסוג של הזיכרונות האלה אבל מה זה נותן לי תיזמונים נמוכים או הלאה גדולה של mhz?

פורסם

BH-5 לא יעברו 280 באס כלומר 550-560 מה"ז אבל אולי התיזמונים אפשר להוריד... הם יכולים לחיות עם 3.5 וולט בלי הרבה קושי

פורסם

בכל מהירות שה-BH-5 יגיעו אליה, הם יעשו את זה על 2-2-2-5

יותר מתח = יותר מהירות

פורסם
  • מחבר

בכל מהירות שה-BH-5 יגיעו אליה, הם יעשו את זה על 2-2-2-5

יותר מתח = יותר מהירות

זאת אומרת שאני יכול להגיע ל250 נגיד על תיזמונים של 2.2.2.5?

ואיך הזיכרונות האלה?

TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ

פורסם

כן, הרבה סטיקים מגיעים ל-250Mhz

הסטיקים המוצלחים יותר מגיעים ל-270-290

ה-Twinmos הם BH-5 "בסיסי", ה-PCB שלהם לא איכותי כמו זה ש-OCZ, מושקין או Gskill למשל משתמשים בו (Brainpower)

פורסם

כן, ה-GH הם גם BH-5, והם יהיו בחירה מצויינת

יש גם את ה-OCZ Gold, Mushkin XP

פורסם
  • מחבר

תאמת מחר או מחרותיים אני מביא מחשב מנועה אז אני די מטלבט  ללכת על x850xt+bh-5 או ללכת על /x800xl +g.skiil le/la/ bff/ ocz 625עדיף ללכת על כרטיס מסך קצת חלש יותר אבל עם זכרונות חזקים או ללכת על כרטיס מסך חזק?

פורסם

הייתי מאזן בין השניים ולוקח 6800GT עם TCCD יותר פשוט

בכל מקרה ה-X850XT + BH-5 ייתן תוצאה יותר טובה, אבל מצד שני יש גם עניין של פליטת חום גבוהה יותר - שני הרכיבים הללו יפלטו הרבה יותר חום מאשר X800XL ו-TCCD, על ה-BH-5 צריך גם לשים מאוורר, זה צריך להיות שיקול לדעתי

פורסם
  • מחבר

amd 3200 v יהיה צוור בקבוק?

יש שני מערכות שאני די מתלבט לגביהם אחת amd 3200+dfi ultra-d+g.skill la/ocz 625 el+msi/poewr color x800xl

לבין מערכת דומה אבל עם x850xt+g.skill utt

פורסם

avi2014 קודם כל הייתי יורד מהרעיון של X850XT

X800XL או 6800GT לא נופלים ממנו בהרבה (12FPS במקסימום של המקסימום עם כל הפילטרים ורזולוציות מטורפות)

אני כמו McFly הייתי הולך על 6800GT עם

PQi Turbo Black Copper TCCD PC4000 500MHz או OCZ Platinum PC3200 Rev.2

פורסם
  • מחבר

נמאס לי מהכרטיסים של נווידיה אני רוצה לשנות אז אני מתלבט בין xt/xl מה עם x850pro הוא בא בחשבון?

פורסם

הבדלים ב-FPS לא מודדים במספרים מוחלטים אלא באחוזים, "הבדל של 12FPS" זה לא רק טעות, זה פשוט לא אומר כלום

כמו שאמרתי, ה-X850XT עם BH-5 ייתנו תוצאות יותר טובות

פורסם
  • מחבר

לא ממש אכפת לי מהחום 4 מאוררים של 120 במארז יספיקו לא? תאמת אני מתכנן אובר גדול בכרטיס מסך אובר של 100 בזיכרונות ובליבה יתן לי מהיריות כמו הx850xt? ולגבי זיכרונות איזה מבין הזכרונות יהיה הכי טוב g.skill la/bfr/le/ocz golf vx 500/625?

פורסם

יספיקו כנראה, הבעיה היא שלאזור של הזכרון בד"כ לא מגיע הרבה אוויר

ה-XL לא יגיע למהירויות של ה-XT, הוא לא מסוגל

ה-OCZ 625 יהיה הכי טוב מהרשימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים