פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר הלו הלו, נא לא לנצל ת'מק שלי למחשבות זדוניות. ביום שהמק יתחיל ללכת... או להתהפך על הגב... :errrr:
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים שמע ... תחשוב על זה ככה : פעם למק שלך היו רגליים . זה בלתי נמנע שיום אחד הם יתאחדו , יארגנו מתקפה ואנחנו נראה גדודי אל דאבל אל חסאן בן חמו בן מק נאגט מתרוצצים ברחובות וקופצים על אנשים ... אני כבר יכול לראות את זה ... הבשרים בחזית ... הלחמניות , גל שני , הצ'יפסים עם קצוות מחודדים ... :o
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מעניין מי מנחש מה זה הדברים האלו ?או יותר נכון, למה?!?![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אני יודע מה זה , דארקי ...זאת התוכנית של ההמבורגרים שדיברתי עליה .blueprints של רחובות עם יעדי תקיפה עם סיקולים ממוקדים .למה אתה שואל ?כי היינו ילדים רעים ולא התייחסנו לרצונות של הפרות והכבשים וכל הדברים האנונימיים שהבשר במקדונלדס עשוי ממנו .שעת הנקמה הגיעה !הולכי ארבע ... התאחדו !!!
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים פבל, זה נראה כמו הדבר האחרון ששחור רואה אחרי שהוא נפגש עם שבט קו קלאקס והם זורקים אותו לבור
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אני יודע מה זה , דארקי ...זאת התוכנית של ההמבורגרים שדיברתי עליה .blueprints של רחובות עם יעדי תקיפה עם סיקולים ממוקדים .למה אתה שואל ?כי היינו ילדים רעים ולא התייחסנו לרצונות של הפרות והכבשים וכל הדברים האנונימיים שהבשר במקדונלדס עשוי ממנו .שעת הנקמה הגיעה !הולכי ארבע ... התאחדו !!!i want my mommy...... :'(
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר פבל' date=' זה נראה כמו הדבר האחרון ששחור רואה אחרי שהוא נפגש עם שבט קו קלאקס והם זורקים אותו לבור [/quote'] NO! כבוד השחור הזרוק במקומו מונח והוא נראה כך... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מעניין מי מנחש מה זה הדברים האלו ?או יותר נכון, למה?!?!נו באמת, זה כזה פשוט...יש לך פה גרסא פרימטיבית של הנסיך הפרסי לפני שהוא היה side scroller, לפני שהוא היה נסיך הוא היה משולש ישר זווית שמתחשמל כשהוא עובר ליד קוצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.