פורסם 2002 ביולי 2323 שנים שלום,יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה.הוא טוב לסלרון טואלטין?כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה.תודה על העזרה.נ.בהמעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם.שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים הלוח הנ"ל טוב מאוד לOC, וגם המעבד.הסלרון לא ממש שווים לדיורון, כי אלו קורעים אותם עם באס גפול... לא השוואה הוגנת. אבל לשאלתך, דיורון 1G עם DDR...
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים דווקא הלוח הספציפי הזה לא מי יודע מה טוב לאוברקלוקינג, תשקיע עוד 100 שקל, תקנה את ה TUSL2 עם הצ'יפסט של איטנל, הוא הרבה יותר איכותי. תשאל את קובי, היה לו את זה לפני המחשב הנוכחי שלו.נב. שמעתי שיש באגים עם XP ועם ה TUV4X... אבל לא מצאתי משהו מבוסס לאמת אותן
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר אני דווקא חשבתי משום מה שהלוח אם הזה הוא מין "המשך" של ה TUSLלגבי הדירון, עם DDR הוא לא יתן תוספת ביצועים גדולה.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים דווקא הלוח הספציפי הזה לא מי יודע מה טוב לאוברקלוקינג, תשקיע עוד 100 שקל, תקנה את ה TUSL2 עם הצ'יפסט של איטנל, הוא הרבה יותר איכותי. תשאל את קובי, היה לו את זה לפני המחשב הנוכחי שלו. נב. שמעתי שיש באגים עם XP ועם ה TUV4X... אבל לא מצאתי משהו מבוסס לאמת אותן גם לא תמצא הוא עובד מצוין עם XP
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?אם תעשה oc עד הסוף - אז הוא יגיע לביצועים של Athlon XP עם מספר דומה.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר מה לגבי הלוח אם הוא טוב אן שעדיף את הTULS2 (או איך שכותבים את השם שלו)
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מה לגבי הלוח אם הוא טוב אן שעדיף את הTULS2 (או איך שכותבים את השם שלו)tusl2-c בנוי על u815 , ו tuv4x על 694t . זה נותן ל tusl2-c יתרון קטן בביצועים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.