פורסם 2005 ביוני 1820 שנים שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים חחחח איזה קרוע אתה.. אז? רק שבוע? ציפיתי לתמיד לאאא סתם צוחק.. תהנה וכמובן תביא תמונות וחוויות
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים שיהיה לך חופשה נעימה.ותביא הרבה תמונות של מכוניות איכותיות (ואני לא מתכוון למאזדה לאנטיס).
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים :lol: :lol: ,ידעתי שמישהו יכתוב משהו בסגנון, בגלל החתימה שלי, על דתאג יש שם מספיק מרצדסים, ופורשים,ולמבורגינים, ואולי גם RX8 עם יצא.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים בסה'כ אני לא נוסע בשביל לראות מכוניות, אבל אני לוקח תמצלמה דיגיטלית, אז היד על ההדק מה שנקרא. עריכה: יש לי את האווטר הזה, אני פשוט מחליף כמה בכמה זמן אווטר, שלא הייה משעמם.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים חחחחח איזה בדרן... :lol: :lol: ... לא מה הקשר חברה? בסה"כ בנאדם שאוהב לשתף אחרים בחוויות ושטויות כאלה .. הוא לא חם על אף אחד פה.. (אני מקווה )
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים עזוב אותך גרמניות.. לגרמנים יש שפה לא נעימה לאוזן (אחצ'ן מחצ'ן בחצ'ן) והגרמניות סתם בלונדיניות מכוערות ברובן.. כאלה תוכל למצוא גם בארץ..
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים ארגנטינאיות הכי שוות ! ואם יש לך זמן תעבור באיטליה, שם או שיש בחורות חתיכות ממדרגה ראשונה או מכוערות, אין באמצע שם ...
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים הבן אדם חושב במושגים של "פרידה" במקומו הייתי מתייחס לזה כאל לעזוב משהו מעניין פחות בשביל משהו מעניין הרבה יותר עמית מאי נפקא מינה שגרמניות לא שוות? הייתי בגרמניה שבועיים ומתצפיות אובייקטיביות אני יכול להעיד את הדברים הבאים: *מעל ל80% מהגרמניות בלונדיניות עם עיניים כחולות *הן רזות *יש להן רגליים ארוכות *הן חלקיות *יש להן מנטליות אירופאית (אני לא מרחיב מחשש לקבלת באן) אולי הראש שלך לא כל כך פתוח, אני אוהב לשמוע גרמנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.