פורסם 2005 ביוני 1820 שנים היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!!אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!?התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חחאחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה..עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים גם לי זה קרה פעםאתה פשוט ישנת עליהזה כמו חוסם עורקיםתגיד תודה שהתעוררת או שהיה לך נמק ואז היו צריכים להוריד לך את היד
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר פאק רציני?! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה. עריכה: זה היה מפחיד אני פשוט החזקתי את יד שמאל עם יד ימין וניערתי כזה וזה היה כמו גוש בשר כבד.. מפחיד
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים היד "נרדמה" כתוצאה מזה שהיא לא קיבלה דם. היא נחסמה בעקבות זה שהגוף שלך הונח עליה.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים כן, זו תופעה ידועה.ד"א, זה לא מזל שהתעוררת, הגוף שלך הרגיש שמשהו לא בסדר והמוח הגיב בכך שהוא גרם לך להתעורר, זה כמו שאתה לא יכול להתאבד בכך שאתה מפסיק לנשום, המוח שלך יגרום לעילפון מכוון בכדי להזרים חמצן למוח.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים בגלל מקרים כאלה מומלץ לשים גרזן ליד המיטה ... בגלל מיקרים כאלה מומלץ לשים קונדום
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים קורה לפעמים........חחחחזו הרגשה מוזרה כאשר אתה מרגיש את הדם חוזר ליד.............
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים קורה לפעמים........חחחח זו הרגשה מוזרה כאשר אתה מרגיש את הדם חוזר ליד............. זה קורה לי המון פעמים, ואני שונא את זה.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים חחח ככה אני קם בבוקר.. זה כבר לא מפחיד אותי.. בפעם הראשונה הייתי בהלם, שלא יכולתי לדבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.