עבור לתוכן

שאלה בקשר לTI 4600

Featured Replies

פורסם

שווה לקנות אותו עכשיו ב 1450 ?

של MSI

פורסם

לדעתי לא ! המחירים עומדים לרדת בצורה משמעותית , בזכות קפיצה טכנולוגית מרשימה בשוק המעבדים הגרפים .

פורסם

ואם אתה חייב עכשיו GF4 TI אז הנה הכי משתלם GF4 TI 4200 SUMA SE ב1050 ש''ח בערך.

פורסם
  • מחבר

ואם אתה חייב עכשיו GF4 TI אז הנה הכי משתלם GF4 TI 4200 SUMA SE ב1050 ש''ח בערך.

איפה ראית SE ב 1000 ש"ח ???

פורסם

איך ממתי TI4600 עולה פחות מ1900 שקל? אני בטוח שאתה רוצה לקנות TI4400 שראית בפנדס... שווה לך בהחלט, אין טעם לחכות כי ממלא אין כרטיס שמנצל את הכרטיסים החדשים... וחוץ מזה הרדאון החדש יוצא עוד חודשיים עד אז כבר יגבר החופש ולא תהנה...

אבל שווה לך! אל תקנה שום סומה אלא רק את SE ב1500 שקל...

פורסם
  • מחבר

איך ממתי TI4600 עולה פחות מ1900 שקל? אני בטוח שאתה רוצה לקנות TI4400 שראית בפנדס... שווה לך בהחלט, אין טעם לחכות כי ממלא אין כרטיס שמנצל את הכרטיסים החדשים... וחוץ מזה הרדאון החדש יוצא עוד חודשיים עד אז כבר יגבר החופש ולא תהנה...

אבל שווה לך! אל תקנה שום סומה אלא רק את SE ב1500 שקל...

לא, לא , לא אני מבין בהחלט זה מארה"ב רק החודש יש לי מישהו שיביא, זה שווה או שהמחיר בארץ ירד ושווה לחכות?

פורסם

המחיר תמיד יירד רק תלוי כמה אתה מוכן לחכות ולבזבז בסוף.

פורסם
  • מחבר

אני מוכן לחכות חודשיים, והתקציב 1500-1700 גג

פורסם

שווה בהחלט!!!!!!!!!!!!

פורסם

חברה, ה TI4600 קורע לכולם פה את הצורה ;)

הרודיאון9700 ייצא עוד חודשיים - מלא זמן, ואם כבר מחכים חודשיים, עדיף לחכות עוד חודשיים לOMEN החדש של NVIDIA.

נכון לעכשיו, הTI4600 הוא הכי טוב בשוק

פורסם
  • מחבר

חברה, ה TI4600 קורע לכולם פה את הצורה ;)

הרודיאון9700 ייצא עוד חודשיים - מלא זמן, ואם כבר מחכים חודשיים, עדיף לחכות עוד חודשיים לOMEN החדש של NVIDIA.

נכון לעכשיו, הTI4600 הוא הכי טוב בשוק

נכון לעכשיו, השאלה אם כדאי לי לקנות ??? ב 1450 ש"ח

פורסם

לדעתי לא לי יש תיאוריה לא שווה לבזבז יותר מ1000 ש''ח על כרטיס מסך כי במילא אחר כך תיתבכיין שהמסך לא מתאים לרמה של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא לי יש תיאוריה לא שווה לבזבז יותר מ1000 ש''ח על כרטיס מסך כי במילא אחר כך תיתבכיין שהמסך לא מתאים לרמה של הכרטיס.

למה?

פורסם

קנה ti 4200 בקצת פחות מ 1000 תעשה לו אובר קלוק וזהו אפילו בלי אובר קלוק הוא יפעיל הכל

פורסם
  • מחבר

אז כדאי TI 4200 של XFX שמעתי שהוא טוב ל O/C

64 MB ב 700 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים