פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תגידו, אם כבר התארד פעיל, מישהו זוכר את השיר "אני יכול אני יכול? כןןןן אתה יכול!!!"אבל לא המקורי, הפרודיה.. ?!ודרך אגב מי שהימר שהיא תעלם בעמוד 3 לא מכיר מספיק טוב את הפורום, בתארדים כאלה עמוד 3 זה תוך 3 דקות ;D
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים נתערב שהת'רד לא יגיע לעמוד השלישי שלום עינב? בת כמה את? מאיפה את? (תקראי את חוקי הפורום:חייבים לתת מספר טלפון למי שדרגתו היא Zone Freak ;D) חח סתםם.. רצו להוכיח לך כנראה..על מה התערבנו ? קיצר,לא מבין תקטע של תראדים כאלה..שלום שלום אבל למה 5 עמודים??
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים איזה התלהבות יש פה! ילדה פתחה דיון ואמרה שלום, ושהיא חדשה. כולם קפצו לדיון, הילדה לא הגיבה פעם אחת. אני לא אתפלא אם היא באמת ברחה מהתגובות כאן.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מוהאהא צדקתי אתם חייבים לי כסף.היא ברחה בערך בע"מ 3!נב. לאור כל התגובות פה, התגובה של DARK RESPECT היתה הכי עניינית פה. למה מחקו אותה?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים לא תבינו שזה DJX?תעשו חיפוש על ת'רדים שקרואים "שלום אני חדש/ה",כולם של DJX....DJX128Bitapple (mac) loverהיה עוד מלא...
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר תגידו חבר'ה יש לכם חרדת נטישה או משהו? בסך הכל יצאתי לכמה שעות... נעים מאוד להכיר את כולכם, בקשר למי שרצה תמונות וכתובת וטלפון אז אתם יכולים לשכוח מזה בשבלב הזה של החיים שבת שלום!
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים באמת יש להם חרדת נטישה, בוא נגיד שהם לא רגילים שבת תופיעי לדיון, אף אחד לא יציע לה הצעות מגונות והיא תברח מהר. את מהשורדים הגדולים של הפורום ח"ח !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.