עבור לתוכן

Casio EX-Z55 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?

Featured Replies

פורסם

קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל

יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה?

זה הדבר היחד של מצאתי...

וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?

פורסם

שמע שמע שמע שמע...

אני קניתי לפני כמה זמן מצלמה של קסיו ex-z4 מהסדרה החדשה שלהם בזמנו קטנה דקה 4 מגה פקיסל בלה בלה.

האיכות הייתה דווקא טובה אבל היו לה כל מיני בעיות עם פוקוס,ועם צבעים ואיזון אור לבן.

אין לי מושג אם קסיו השתפרו מאז ואני מניח שהם כן השתפרו... אבל אני קניתי מצלמה חדשה עכשיו במקום הקסיו שמכרתי מזמן.

canon ixus40 ואני די מרוצה ממנה...

ממליץ לך ללכת על קאנון או חברה אחרת מוכרת....אני כבר את הטעות שלי עשיתי :-\

בכל אופן זה לא אומר שהקסיו הנ"ל לא מצלמה טובה פשוט מהניסיון שלי עם הקסיו הישנה יותר כדי ללכת על חברה שמתמחת במצלמות ולא שעונים.

פורסם

אני מסכים עם זה שמעלי, לחבר שלי יש את קסיו Z4 ולפני הקניה שלו גם חשבתי את רב הדברים שאתה חושב והיא נראתה לי טובה אבל האיכות של התמונות שלה ממש לא ברמה של קאנון למשל (לי יש גם קנון S400) ועל צילום בחושך אני בכלל לא רוצה לדבר איתך, רב התמונות בחושך יוצאות בקאסיו ממש לא משהו.

פורסם

אני מסכים עם זה שמעלי, לחבר שלי יש את קסיו Z4 ולפני הקניה שלו גם חשבתי את רב הדברים שאתה חושב והיא נראתה לי טובה אבל האיכות של התמונות שלה ממש לא ברמה של קאנון למשל (לי יש גם קנון S400) ועל צילום בחושך אני בכלל לא רוצה לדבר איתך, רב התמונות בחושך יוצאות בקאסיו ממש לא משהו.

מצטרף לבעית צילום בחושך. המצלמה קטנה והפלאש די חלש.

שוב אני מזכיר שאני מדבר על ה-z4 ... לא יודע איך ה-55 .

תקרא ביקורות.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים