עבור לתוכן

קניתי shure e2c כנסו רגע יש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

שמתם לב שאם שמים אותם ממש על הקצה שומעים שונה עם שמים אותם בפנים עד הסוף ששמים אותם בפנים עד הסוף שומעים יותר המום כזה לא יודע כמו הרבה בס

מוכר לכם

ואיך שמים אותם עד הסוף?

פורסם

לא ביקשת הסבר בחנות??

האמ תבכלל לא מומלץ לשים אותם עד הסוף למרות שזה הייעוד שלהם, זה הורס את עור התוף

פורסם
  • מחבר

אז איך לשים אותם?

פורסם

באמצע .. :jump1:

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

פייי 850 שקל הם עולות שמצתתי לב אחי איך הם???

שוות את המחיר?

עם איזה נגן אתה שומע אותם?

הם נראות :pissed:

פורסם
  • מחבר

אחי קניתי אותם מאדר http://www.adar-ltd.co.il/

יש לי איריבר 340 אוזניות טובות ואחי החנות הזאת בתל אביב ברחוב החשמונאים כנס יש מספר טלפון

האוזניות עולות שם 590 שקל אחי הוא עשה לי עוד הנחה קניתי אותם ב550 שקל

פורסם

וואלה אחי בדיוק אני מתלבט עכשיו בין כמה נגנים H-10H-320 H-340 אני יודע זהתלבטות קצת מפפגרת.

קיצר חשבתי ללכת על הH-10בהתחלה ראיתי שאני יכול לקנות את הH-320 בתוספת של 200 שקל אחורי זה ראיתי את ה340 שאני עדיין לא ממש מבין מה ההבדלים בניהם (אתה יכול להסביר לי אחי?) :nixweiss:

עכשיו ה320 עם 20 ג'יגה עולה 1700 וה340 עולה 2200 אז אני לא יודע בדיוק על מה ללכת תו9כל להמליץ לי על משהו?

תודה אחי

פורסם
  • מחבר

אחי ההבדל בין ה h320 ל h340 זה שה320 זה 20 ג'יגה וה340 זה 40 ג'יגה אחי

אם יש לך כסף לקנות את ה340 אז עדיף בכל זאת זה עוד חמש מאות שקל  וכפול מקום 40 ג'יגה

פורסם

זהו זה ההדל היחידי בטוח??

כל הפיצ'ירים שמיצ'רים אותו דבר?

כי אם כן עדיף ללכת על ה320 נראה לי מה אני יעשה עם 40 ג'יגה של מוזיקה

אפשר להשתמש בו גם כהארד נייד?

יעני אם בא לי להעביר משחקים או כל מיני קבצים אז אני יכול להעתיק אותם למכשיר ואז למחשב?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאין הבדל אחי תתקשר לבאג אחי הם יסבירו לך הכל

פורסם

אתה צריך לשים אותן עד הסוף בשביל לקבל מקסימום בידוד ואיכות סאונד... עדיף להשתמש בספוג כי הוא מספק בידוד יותר טוב והוא גם נוח יותר לפי מה שהבנתי..

אל תדאג בקשר לעור התוף.. יש המון אנשים שמשתמשים בסוג הזה של אוזניות, ואם זה לא הזיק לאף אחד עד עכשיו אז אני לא מוצא סיבה שזה יזיק לך.. להפך זה אמור לעזור לשמר את השמיעה, כשאתה לא שומע בפול ווליום כשיש הרבה רעש חיצוני, אלא שומע חלש עם אוזניות מבודדות, זה הרבה יותר טוב..

פורסם

1)כן

2)כן

3)זאת החלטה שלך מה אתה צריך

4)כן

5)כן

:xyxthumbs:

פורסם

אחי-אחי....

כל הפורום משפחה ממש.

אין צורך לפתוח כל משפט (או לסיים אותו) באחי, מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים