פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים הוא לא קשה כל כך להבנה הביטוי הכי גדול - Buttyboys אני זוכר קטע שלו של התחלת תוכנית Today i want to talk to you about respect. especially for bitches יש לי את כל הסרטים שהוא הוציא: Aiii,Bling Bling, Innit, In Da House,Best Of Borat דרך אגב, השם האמיתי שלו זה סשה בארון כהן
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים והוא בוגר אוקספורד\קיימברידג' (לא בטוח)הקטע הכי טוב זה הראיון שלו עם דייויד וויקטוריה בקהאם
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים דרך אגב, השם האמיתי שלו זה סשה בארון כהן רציני?? אכן... ישראלי לשעבר. אני כל כך גאה ;D
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר אתם יודעים אפא ניתן להוריד פרקים מהתוכנית שלו? באיימיש מצאתי רק כמה מעטים.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים נסה באידונקי או קאזהיש אתר טוב למרות שאני לא בטוח שהוא עדיין פעיל:עד כמה שאני יודע זה בלתי חוקי...
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים נסה באידונקי או קאזהיש אתר טוב למרות שאני לא בטוח שהוא עדיין פעיל:עד כמה שאני יודע זה בלתי חוקי...duh...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.