פורסם 2005 ביוני 1720 שנים יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת.קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד.אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר.האם באורך כזה האות שנשלח יאבד?תודה לעוזרים
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ברור שהוא לא יאבד, זה ממש כמו עמוד חשמל.בתאוריה, גם אם הכבל מיליון קילומטר זה אמור לעבוד.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים BOSE בתאוריה ובמעשי אין לך מושג על מה אתה מדברעל התנגדות שמעת?USB 1.1 מוגבל למספר מטרים בודד ו-USB 2.0 עוד יותר בעייתי.איך בדיוק אתה רוצה לחבר מדפסת אחת ל-2 מחשבים? כל פעם לנתק אחד ולחבר את השני?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים USB מוגבל לפי התקן שלו לחמש מטרכאשר ניתן לשרשר עד 5 מרכזיותסך הכל מדובר במרחק של עד 30 מטרבוס גם בעמודי חשמל כשרוצים להעביר את הזרם למרחק גדול מעלים את המתח , כאן בUSB המתח הוא רק 5 וולט ואין כל דרך להעביר מתח כזה למרחק גדול
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר USB מוגבל לפי התקן שלו לחמש מטרכאשר ניתן לשרשר עד 5 מרכזיותסך הכל מדובר במרחק של עד 30 מטרבוס גם בעמודי חשמל כשרוצים להעביר את הזרם למרחק גדול מעלים את המתח , כאן בUSB המתח הוא רק 5 וולט ואין כל דרך להעביר מתח כזה למרחק גדולמזה מרכזיות?כמה זה עולה?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים איך שזה נשמע - כבר עדיף לסדר רשת ולשתף את המדפסת או אפילו לרכוש שרת הדפסה (כמובן שזאת הוצאה לא קטנה).
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מזה מרכזיות?כמה זה עולה?מרכזיה הכוונה מתקן שמגביר את האות ובדרך כלל גם מפצל אותוהנה לדוגמאhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_495&products_id=7701נ.ב יש גם מרכזיות בלי ספק כח חיצוני אבל לא נראה לי שהן יתאימו (לא בטוח)
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אם אתה רוצה את אפקט ההגברה אתה תהיה חייב להשתמש ברכזות עם חיבור חשמל חיצוני.(באופן הגיוני אתה לא יכול להגביר אות ע"י שימוש רק באות עצמו, בשביל הגברה אתה חייב מקור מתח נוסף לאות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.