עבור לתוכן

נגן MP3 מתלבט

Featured Replies

פורסם

בגלל כל ההמלצות והביקורות הטובות שיש בארץ ובעולם.

חשבתי ללכת על הI-120 אבל ראיתי שאין אותו בארץ ושמעתי שהפסיקו לייצר אותו נכון?

חשבתי ללכת על המכשיר הזה בגלל המארז שעשוי מאלומיניום.

עשכיו המכשיר השני!

הH-320 שכולם ממליצים עליו נראה לי אחלה רק המארז נראה זבל לא?

יעני אם הוא נופל הלך קפוט

ואם כבר אנחנו בסדרת הH ראיתי שבתווספת של 500 שקל אפשר לקבל עוד 20 ג`יגה ואת הH-340 מה ההבדלים במכשיר חוץ מהגודל?

כמה זמן סוללה בכ"א מהם?

ולא נראה לי שאני צריך 40 ג`יגה 20 מספיק לי עד הגג אז לוותר על ה340 נכון?

עכשיו מחיפוש קצרצר בזאפ מצאתי את המכשיר הזה

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap

איך המכשיר הזה לעומת ה320 ומה כדאי את ה320 מצאתי בKSP ב1700 שקל שזה נראה לי מכיר זול אפילו בהשוואה לחול ששם הוא עולה 320$ בשביל 200 שקל לקבל אחריות וחוברת בעברית למה לא(יותר נכון אחריות יותר חשוב) וגם לא להסתכך עם המכס

טוב עכשיו תענו לי...

תודה לעונים

פורסם

כותרררררררררררררררררררררתתתתתתתתת

חיייייפוווווווווווושששששש

פורסם

דבר ראשון, כל מכשיר כזה אחרי שהוא נופל הולך כפוט, לא ממולץ להפיל מכשירים כאלה......

בקשר למכשיר בPDA STORE אל תקנה אותו! עדיף הH320 הוא המכשיר השני מגיע אם הרבה פחות פיצרים והוא הרבה יותר יקר, היתרון היחיד שלו הוא זה שהוא יותר דק.

לפני שאתה רץ לקנות בKSP תבדוק איזו גירסא יש להם, אם אתה קונה בארץ תחפש את הגירסא האירופיאית שמגיעה על עוד תוספות שאין בגירסא האמריקאית

פורסם

חוברת בעברית לא תקבל :-\

ודוקא אם זה נופל זה לא תמיד נורא, לפחות לא עם הH10 השקסי שלי.

הוא נפל כבר כמה פעמים, נפילות קשות, ולא קרה לא כלום, אפילו לא שריטה. אבל כמובן שמומלץ לא להפיל...

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שהגירסא האירופאית יותר טובה אז את זה אני כמובן אבדוק.

עכשיו אולי בכלל לקנות את הH-10?

יש הבדל מחירים של 200 שקל ו5 ג'יגה יספיק לי לדעתי אבל אם היהי לי יותר כמובן שזה יתמלא אני לא מבין למה הפרש המחירים כ"כ קטטן 200 שקל בשביל פי 4 גודל מוזר קצת לא?

אז מה אתם אומרים H-320? או H-10?

על מה הייתם הולכים אתם?

תודה.

פורסם

זה בדיוק השיקול שאני עשיתי ולכן החלטתי ללכת על ה320

פורסם
  • מחבר

איך ה320??

ומה ההבדל בתכונות של ה320 לבין התכונות של ה10 כי המחיר ממש מוזר 200 שקל בשביל פי 4 נפח בטח יש עוד כמה הבדלים בניהם כי יש כאן משהו מסרי ואם אני לא טועה ה320 ז מכשיר ישן כשהייתי בחול בחופש הגדול לפני שנה.. אז ראיתי אותו גם כנראה אולי בגלל שה10 יותר חדיש?? :cool2:

פורסם

תערוך את הכותרת, אזהרה אחרונה.

כל השאלות שלך נענו בחיפוש, באמת שאם תחפש שתי דקות הכל יהיה ברור.

ובמקרה ואתה רוצה להוסיף מידע חדש להודעה יש כפתור "עריכה", לא שולחים שתי הודעות רצוף.

פורסם
  • מחבר

תערוך את הכותרת, אזהרה אחרונה.

כל השאלות שלך נענו בחיפוש, באמת שאם תחפש שתי דקות הכל יהיה ברור.

ובמקרה ואתה רוצה להוסיף מידע חדש להודעה יש כפתור "עריכה", לא שולחים שתי הודעות רצוף.

אין לי מושג איך אני מוחק את ההודעה אם תלמד אותי אני יעשה את זה אם לא שמת לב אני חדש בפורום.... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים