פורסם 2005 ביוני 1620 שנים אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4.יש לי מחיצה אחת גדולה של NTFS שב-Properties שלה יש סימון ב-Checkbox הבא:Allow Indexing Service to index this disk for fast file searchingמה בדיוק האפשרות הזו עושה?האם יש לזה חסרונות?האם כדאי לבטל את האפשרות הזו?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר http://www.pcbuyersguide.com/software/system/Win2K_tips.htmlלא ממש הבנתי מה זה עושה ולמה זה טוב. :s05:מה אני אמור לעשות עם "!" ו"@"?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ה-Indexing Service אמור לאפשר חיפוש מהיר יותר של קבצים במחשב בעזרת אופציית החיפוש של מערכת ההפעלה, אולם כפי הנראה השינוי במהירות אינו מורגש, אלא אם כן שמים את התו "!" לפני שאליתת החיפוש. השימוש בתו "@" נועד לחיפוש של מאפיין קובץ.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר הכוונה היא שכאשר אני מחפש קובץ בחלון חיפוש, אז אני צריך בכל פעם לשים "!" לפני השם של הקובץ? מה הקטע? הדבר לא עוזר כלל לעבודה שוטפת עם קבצים (קריאה וכתיבה לקבצים)? אני מניח שיצירת האינדקס דורש משאבים מסויימים ומאט את המחשב במידה מסויימת, ולפי מה שכתוב בקישור התועלת שלו בחיפוש מזערית. מישהו משתמש באינדקס הזה? האם ההמלצה היא לבטל את האופציה הזו?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ככה זה עובד כנראה... שירות ה-Indexing קשור לחיפוש קבצים, ואמור לייעל את החיפוש. ההמלצה בד"כ היא לבטלו בגלל שהוא תופס משאבים שלא לצורך. אני אישית משתמש ב-Copernic Desktop Search אשר הפעלתי פעם אחת בשביל ליצור אינדקס חיפוש, ואני מפעיל אותה מידי פעם בשביל לעדכן שוב את האינדקס, כך שהיא לא פועלת תמיד ברקע כי אני גם כך לא מחפש פעמים רבות במחשב ולדעתי היא יותר נוחה מהחיפוש המובנה בחלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.