עבור לתוכן

שאלה למי שמבין בI-pod mini

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן כזה (כנראה בגודל 4 ג'יגה) וכשאני עושה חיפוש ב zap.co.il אני רואה שני מכשירים שככל הנראה הם אותו דבר אבל אחד מהם עולה 1100 והשני 200 ש"ח יותר.... מישהו יודע מה זה?

והאם יש גירסה "מעודכנת" לאי פוד מיני או שאי פוד מיני זה אי פוד מיני וזהו?

תודה מראש :)

פורסם

מן הסתם הדור החדש והדור הישן.

בכל מקרה, מה אתה מחפש בMP3 שלך? Ipod הוא לא תמיד הבחירה הטובה ביותר. ליתר דיוק, הוא כמעט אף פעם לא :)

פורסם
  • מחבר

אבל השם שלהם הוא אותו דבר.

איך אני יודע שמה שאני קונה זה הדור החדש ולא סתם דור ישן במחיר גבוה?

ומה ההבדל בניהם, בעיקר?

אני מחפש נגן בגודל 3-6 ג'יגה שיתן את האיכות שמע הכי טובה, חיי סוללה ארוכים ומחיר סביר (1000 עד 1200 שקל לערך).

לא מעניין אותי מסך צבעוני וכל השטויות האלה, העיקר שישמעו טוב.

הצעות?

פורסם

zen micro ב1240 שקל בחנות מסוימת, תחפש בזאפ.. 5 ג'יגה, אם באמת מספיק לך 4 ג'יגה אז גם בפחות.. מגיע לך עם כל מה שצריך, לפחות יותר מהאייפוד.. עם רדיו והקלטה.. אבל אם זה לא חשוב לך אז נראה לי האייפוד יהיה לך יותר טוב עם זמן הבטריה המורחב שלו (בדור השני כמובן).

פורסם
  • מחבר

מבין השניים אני מעדיף את האייפוד כי רדיו והקלטה לא ממש מעיינים אותי.

הוא יותר יפה והבנתי שיותר נח ו4 גיגה בהחלט מספיקים ואני אקנה את הדור החדש אז גם הסוללה תחזיק יותר...

האמת שאני מתלבט בין הריו קרבון (בערך אותו מחיר 5 ג'יגה) ההיתלבטות היא כי הוא פחות מוכר.... יש למישהו חוות דעת עליו מבחינת איכות\אמינות וכו'?

ופעם נוספת, איך לעזעזל אני מבדיל בין האייפודים כדי לדעת מה אני קונה?? :bash:

תודה על התשובות : :jump:

פורסם

בזאפ זה השוואת מחירים בין חנויות יכול להיות זה מחירים שונים בחנויות הוא יכול להיות שזה איפוד של 6 גיגה זה נראה אותו דבר אבל הזיכרון שונה לי יש איפוד מיני של 4 גיגה אתה יכול ע 1000 שירים להכניס בתוכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים